ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημητρακόπουλος: Ανατροπή για Καϊλή- Πιθανόν και σήμερα στον ανακριτή

10:20 - 11 Ιαν 2023 | Πολιτική
Δημητρακόπουλος: Ανατροπή για Καϊλή- Πιθανόν και σήμερα στον ανακριτή
Για ανατροπή των έκανε λόγο ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σχετικά με την Εύα Καϊλή και το κατά πόσον θα εμφανιστεί εκ νέου σήμερα Τετάρτη (11/1)ενώπιον του ανακριτή για το Qatargate.

Όπως είπε ο ποινικολόγος στον ΑΝΤ1, αργά το βράδυ ενημερώθηκε τηλεφωνικά από την ίδια την Ευρωβουλευτή ότι είναι πολύ πιθανό τελικώς σήμερα να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον των ανακριτικών Αρχών για συμπληρωματική απολογία, χωρίς πάντως να γνωρίζει τον λόγο της κλήσης της, αφού το σύστημα στο Βέλγιο είναι διαφορετικό από το ελληνικό και οι κατηγορούμενοι δεν έχουν γνώση των αδικημάτων για τα οποία καλούνται να δώσουν εξηγήσεις.

Την Τρίτη είχε πει ότι σήμερα «θα εμφανιστούν ενώπιον του ανακριτή ο πατέρας της κας. Καϊλή και ο σύντροφος της και μάλιστα χωρίς καν να ξέρουν για ποιον λόγο τους καλούν, αφού το σύστημα στις Βρυξέλλες είναι διαφορετικό από ότι στην Ελλάδα και οι κατηγορούμενοι μαθαίνουν επί τόπου γιατί κατηγορούνται και καλούνται επί τόπου να δώσει απαντήσεις».

Το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Δημητρακόπουλος ανέτρεψε ακόμη μια δήλωση που έκανε λίγες ώρες νωρίτερα λέγοντας ότι δεν είναι σίγουρο πως η ακρόαση για το εάν η πελάτισσά του θα παραμείνει προφυλακισμένη θα γίνει στις 19 Ιανουαρίου, καθώς μπορεί να γίνει και στις 20 Ιανουαρίου.

«Πολλοί έχουν ήδη καταδικάσει τον Φιλιππίδη- Πρόκειται για σκευωρία»

Αναφερόμενος και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, του οποίου είναι συνήγορος, ο κ. Δημητρακόπουλος ύψωσε τους τόνους, λέγοντας πως πολλοί έχουν ήδη καταδικάσει τον ηθοποιό και πως δεν τηρούνται οι αποστάσεις που πρέπει από την υπόθεση, μέχρι να βγει η απόφαση του δικαστηρίου.

Ο κ. Δημητρακόπουλος επέμεινε πως υπήρχε κίνητρο πίσω από τις καταγγελίες των γυναικών που έκαναν καταγγελία για βιασμό και απόπειρες βιασμού από τον γνωστό ηθοποιό, τις οποίες κατηγόρησε για σκευωρία.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:26 - 11 Ιαν 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.