ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Όραμά μου μια Θράκη δυναμική και αναπτυσσόμενη

14:05 - 13 Ιαν 2023 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Όραμά μου μια Θράκη δυναμική και αναπτυσσόμενη
Συνομιλίες με τους πολίτες της Ξάνθης είχε σήμερα (13/1) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Θράκη.

Αναλυτικά, ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας: «Ήρθα να παρουσιάσω το αναπτυξιακό μου όραμα για τη Θράκη σταυροδρόμι των πολιτισμών, μία Θράκη δυναμική, αναπτυσσόμενη, που δημιουργεί νέες δουλειές και ευκαιρίες προκοπής για σας, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας».

Ο ίδιος τόνισε ότι αγαπάει ιδιαίτερη τη Ξάνθη, και θυμήθηκε ότι το 2002 την επισκέφθηκε μαζί με τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, για τον οποίο σημείωσε ότι ήταν «ένας πολιτικός που έχει ταυτίσει τη διαδρομή του με την Θράκη».

Βουλευτικές εκλογές

Αναφερόμενος στην πορεία προς τις βουλευτικές εκλογές ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι αισθάνεται ικανοποιημένος. «Παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε ως χώρα μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ότι αυτά τα οποία υποσχεθήκαμε τα κάναμε», τόνισε.

Μετά την ομιλία του αναχώρησε για την Κομοτηνή, όπου σε σύσκεψη με τους εκπροσώπους τοπικών φορέων θα παρουσιάσει το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Κυβέρνησης για τη Θράκη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.