ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην ΑΔΑΕ ο Τσίπρας: Υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας

11:45 - 24 Ιαν 2023 | Πολιτική
Στην ΑΔΑΕ ο Τσίπρας: Υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας
Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της Αρχής, έχει εκφράσει τη βούλησή του να ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αναφορικά με την πορεία της έρευνας για τις παρακολουθήσεις εις βάρος πολιτικών και όχι μόνο προσώπων.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας μετέβη σήμερα το πρωί (24/1) στα γραφεία της ΑΔΑΕ, προκειμένου να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον κ. Χρήστο Ράμμο στις 10.30. 

Ο κ. Ράμμος Ακριβώς έχει εκφράσει την επιθυμία του να μεταφέρει και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφανειας της Βουλής τα δεδομένα που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής από την ερευνα, όμως δεν έχει προσκληθεί ακόμα.

Πέρα από το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για συνεδρίαση της Επιτροπής έχει προστεθεί το αντίστοιχο του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ αλλά και του ΜέΡΑ 25 που χθες (23/1) ζήτησε ενημέρωση της κοινοβουλευτικής του ομάδας με επίσημο τρόπο για όσα έχει εντοπίσει η ΑΔΑΕ.

 Κατά την έξοδό του από τα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι».

Τελευταία τροποποίηση στις 13:21 - 24 Ιαν 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.