ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Μωυσή Ελισάφ- Παρουσία Σακελλαροπούλου

17:20 - 19 Φεβ 2023 | Πολιτική
Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Μωυσή Ελισάφ- Παρουσία Σακελλαροπούλου
Το τελευταίο «αντίο» στον Δήμαρχο Ιωαννιτών Μωυσή Ελισάφ που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, είπαν σήμερα Κυριακή (19/2) στην Εβραϊκή Συναγωγή Ιωαννίνων συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής Ηγεσίας.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρός της, Παναγιώτης Πικραμμένος. 

Στην κηδεία παρευρέθησαν επίσης και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Γιώργος Τσούνης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, ο βουλευτής Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη και Μερόπη Τζούφη και η ευρωβουλευτής της ΝΔ  Άννα Ασημακοπούλου.

Η σορός του δημάρχου Ιωαννιτών προτού καταλήξει στην Εβραϊκή Συναγωγή, σταμάτησε για τελευταία φορά έξω από το δημαρχείο της πόλης, στον χώρο όπου κάθε πρωί ο Μωυσής Ελισάφ πήγαινε πρώτος και έφευγε πάντα τελευταίος.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ και χαρακτηριστικό είναι ότι ο ραβίνος που έκανε την τελετή δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές υπέρ της Ιεράς Συναγωγής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.