ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δικηγόρος Καϊλή: Συνεχίζεται η μάχη για την αποφυλάκισή της

21:33 - 19 Φεβ 2023 | Πολιτική
Δικηγόρος Καϊλή: Συνεχίζεται η μάχη για την αποφυλάκισή της
Επιμένει ότι η Εύα Καϊλή δεν πρέπει πλέον να βρίσκεται υπό κράτηση ο νέος της δικηγόρος, Σβεν Μαρί.

Όπως είπε στον Alpha, «η μάχη συνεχίζεται», στρέφοντας στη συνέχεια τα βέλη του στον Αντόνιο Παντσέρι: «Είναι ένας προδότης που τον έκαναν θεό. Ο Παντσέρι με τα ψέματά του έχει γίνει η αιτία για να είναι στη φυλακή η Εύα Καϊλή. Προτού γίνει πληροφοριοδότης, όλα όσα έλεγε θεωρούνταν ψέματα. Τώρα, λέει ό,τι θέλουν να ακούσουν ο ανακριτής, ο εισαγγελέας και οι αστυνομικοί. Και από εκείνη τη στιγμή, θεωρείται αξιόπιστος».

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας: «Ο Παντσέρι είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης και αναξιόπιστος. Ο Παντσέρι είναι ένας απλός προδότης, που το μόνο που θέλει είναι να σώσει τον εαυτό του κατηγορώντας άλλους, και στην προκειμένη περίπτωση την Εύα Καϊλή, προκειμένου ο ίδιος -που είναι αρχηγός μιας εγκληματικής οργάνωσης- να αποφυλακιστεί νωρίς. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο».

Και κατέληξε: «Ο αγώνας συνεχίζεται. Την Παρασκευή κάναμε έφεση. Δεν είναι δυνατόν σε ένα ευνομούμενο κράτος η κυρία Καϊλή να παραμένει στη φυλακή, μόνο και μόνο επειδή είναι τρόπαιο ή έχει γίνει σύμβολο. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνει στη φυλακή του Χάρεν. Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την παράταση της κράτησής της».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.