ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλλιακμάνης-Επίθεση σε Βαρουφάκη: Έχουν ταυτοποιηθεί όλοι οι δράστες- Μπαχαλάκηδες αναρχικοί

12:34 - 12 Μαρ 2023 | Πολιτική
Καλλιακμάνης-Επίθεση σε Βαρουφάκη: Έχουν ταυτοποιηθεί όλοι οι δράστες- Μπαχαλάκηδες αναρχικοί
Όλοι οι δράστες της επίθεσης στον Γιάνη Βαρουφάκη έχουν ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με τον πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Γιώργο Καλλιακμάνη.

Όπως επεσήμανε μιλώντας στο Mega, οι συγκεκριμένοι δράστες δεν ήταν μπράβοι της νύχτας «αλλά μπαχαλάκηδες, ήταν αναρχικοί. Αυτά τα παιδιά έχουν προσαχθεί πολλές φορές για επεισόδια».

Ανέφερε μάλιστα ότι ένας από τους αναρχικούς, αυτός που έχει ήδη συλληφθεί, φέρεται να κατέγραψε με το κινητό του τη στιγμή της επίθεσης και «παρόλο που κατέγραφε με την κάμερα, χτύπησε κι αυτός» τον πρόεδρο του ΜέΡΑ25.

«Έχουν ταυτοποιηθεί όλα τα άτομα. όλοι αυτοί που συμμετείχαν σε αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια να χτυπήσουν έναν αρχηγό πολιτικού κόμματος. Θα τους συλλάβουμε όλους γιατί πλέον ξέρουμε ποιοι είναι», υπογράμμισε.

Και συμπλήρωσε: «Δεν έχουν καμία σχέση αυτοί οι μπαχαλάκηδες με τους πολίτες που διαμαρτύρονται. Ο κόσμος που διαμαρτύρεται γι' αυτό πού έγινε (σ.σ. το δυστύχημα στα Τέμπη) σωστά διαμαρτύρεται.

Να τους διαχωρίσουμε από τους διαμαρτυρόμενους πολίτες. Αυτός που κρατάει τη μολότοφ και την πετάει σε αστυνομικό δεν έχει σχέση με αυτόν που διαδηλώνει ήσυχα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.