ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απολογητική επιστολή του Παύλου Πολάκη στον Αλέξη Τσίπρα

19:41 - 17 Μαρ 2023 | Πολιτική
Απολογητική επιστολή του Παύλου Πολάκη στον Αλέξη Τσίπρα
Ο Παύλος Πολάκης έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, με την οποία απολογείται για τη συμπεριφορά του που τον οδήγησε στο Πειθαρχικό και πιθανότατα εκτός των ψηφοδελτίων του κόμματος για τις προσεχείς εκλογές.

Ανασκευάζοντας την ανάρτησή του, με την οποία στοχοποίησε δημοσιογράφους, δικαστικούς και τραπεζικά στελέχη, ο κ. Πολάκης δηλώνει πως «δεν είχα καμία πρόθεση να αμφισβητήσω τον Αλέξη Τσίπρα», ενώ χαρακτηρίζει ως «αστοχία» την αντίδραση του για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στα Χανιά.

Σε μία προσπάθεια να αποκαταστήσει τη σχέση του με την Κουμουνδούρου, τονίζει πως στόχος του δεν ήταν σε καμιά περίπτωση η στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων - δημοσιογράφων και «για αυτό αναλαμβάνω την ευθύνη που μουν αναλογεί», καταλήγει.

Κατόπιν αυτών, το θέμα του Παύλου Πολάκη αναμένεται να συζητηθεί το Σάββατο (18/3) στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που είχε προγραμματιστεί από πριν.

Ασφαλώς, η κίνηση αυτή του Παύλου Πολάκη αποσκοπεί στο να επιστρέψει στα ψηφοδέλτια του κόμματος και να είναι κανονικά υποψήφιος στα Χανιά.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 20:01 - 17 Μαρ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.