ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μιλένα Αποστολάκη: Η πρόταση Ανδρουλάκη υπηρετεί το αίτημα για Αλλαγή

11:15 - 24 Μαρ 2023 | Πολιτική
Μιλένα Αποστολάκη: Η πρόταση Ανδρουλάκη υπηρετεί το αίτημα για Αλλαγή
Η Μιλένα Αποστολάκη υπερασπίστηκε την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη για συγκυβέρνηση χωρίς πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα.

«Το ΠΑΣΟΚ αγωνίζεται για να πείσει τους αναποφάσιστους ότι υπάρχει και εναλλακτική λύση», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Αναλύοντας την άποψή της σημείωσε πως από τις δημοσκοπήσεις πως οι πολίτες επιθυμούν μία πολιτική αλλαγή και πως προτιμούν τον "Κανέναν" για πρωθυπουργό, αντί για τον κ. Μητσοτάκη ή τον κ. Τσίπρα.

Ενόψει λοιπόν των εκλογών ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλά ανοιχτά για το ποια θα είναι η στάση του. Εφόσον πάρει ισχυρό διψήφιο ποσοστό θα συζητήσει να δημιουργήσει κυβέρνηση και με τη ΝΔ και με τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να υπάρξει πολιτική σταθερότητα.

Αλλά, όπως σημείωσε η κα. Αποστολάκη δεν κάνει κρυφές διαπραγματεύσεις, ούτε θα παραδοθεί άνευ όρων σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Προτείνει λοιπόν συγκυβέρνηση στη βάση συγκεκριμένων προγραμματικών θέσεων και με πρωθυπουργό ένα τρίτο πολιτικό πρόσωπο κοινής αποδοχής.

Η κα. Αποστολάκη σημείωσε ακόμα πως ο κ. Ανδρουλάκης περνάει επίσης το μήνυμα πως δεν είναι θέμα ενός προσώπου "σωτήρα" για τη χώρα, καθώς η χώρα χρειάζεται να χαράξει νέα πορεία.

"Ποιοι θα έρθουν μαζί μας να στηρίξουν το δημόσιο χαρακτήρα του ΕΣΥ, που θα έρθουν μαζί μας για να καταργήσουμε το νόμο Κατρούγκαλου; Με αυτούς θα βρούμε ένα πολιτικό πρόσωπο που θα μπορέσει να εφαρμόσει αυτές τις πολτιικές", τόνισε η κα. Αποστολάκη.

Σημείωσε δε πως "δεν είναι της παρούσης" να πει ο Νίκος Ανδρουλάκης ποιο θα είναι αυτό το πρόσωπο. Πρώτα πρέπει να πείσει τον ελληνικό λαό να τον εμπιστευθεί την πρώτη Κυριακή και να του δώσει διαπραγματευτική δύναμη. Η ονοματολογία αυτή τη στιγμή θα θολώσει το τοπίο, ενώ το ΠΑΣΟΚ προτάσσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η Ελλάδα για να γίνει επιτέλους το κράτος που επιθυμούν οι Έλληνες πολίτες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.