ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης: Το market pass και το «Καλάθι» πρέπει να συνεχιστούν

14:48 - 11 Μαϊ 2023 | Πολιτική
Γεωργιάδης: Το market pass και το «Καλάθι» πρέπει να συνεχιστούν
To Market Pass και το «Καλάθι του Νοικοκυριού» πρέπει να συνεχιστούν για ακόμα ένα εξάμηνο, σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε σχετική συνέντευξή του.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ίδιος τόνισε ότι αυτές οι πρωτοβουλίες πρέπει να συνεχιστούν μέχρι τέλος του έτους, μέχρι να ισορροπήσει ο πληθωρισμός στα τρόφιμα.

Παράλληλα, ο ίδιος σημείωσε πως με τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση και το υπουργείο Ανάπτυξης, η χώρα πέτυχε τον Απρίλιο να βρίσκεται στη δεύτερη χαμηλότερη θέση της Ευρώπης στον πληθωρισμό. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ Γεωργιάδης, «μας κατηγορήσανε για τα μέτρα, όμως δουλεύουν». 

Παράλληλα, ανέφερε ότι συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι για αισχροκέρδια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μπήκε πρόστιμο σε μεγάλη αλυσίδα γιατί ανέβασε ένα λεπτό το περιθώριο κέρδους που υπήρχε.

Συνεχίζοντας, και σχολιάζοντας το χθεσινό ντιμπέιτ, τόνισε πως είναι εμφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον κ Ανδρουλάκη μετά από όσα είπε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ χαρακτήρισε αλαζονικό να μη δέχεται ο κ. Ανδρουλάκης για πρωθυπουργό τον αρχηγό του πρώτου κόμματος, που θα έχει επιλέξει ο λαός.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:53 - 11 Μαϊ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.