ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άγρια κόντρα Πολάκη-Αγαπηδάκη περί «πολάκειου ήθους» και...«τρολ»

22:47 - 04 Οκτ 2023 | Πολιτική
Άγρια κόντρα Πολάκη-Αγαπηδάκη περί «πολάκειου ήθους» και...«τρολ»
«Άναψαν τα αίματα» στη Βουλή, μεταξύ της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη και του Παύλου Πολάκη, με αφορμή την διάταξη για τα μονοκλωνικά αντισώματα σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, με τους δύο πολιτικούς να ανταλάσσουν βαρείς χαρακτηρισμούς.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης περί του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας, ο Παύλος Πολάκης πήρε το λόγο και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση καθυστέρησε να φέρει την θεραπεία των μονοκλωνικών αντισωμάτων, αλλά και πως δεν διαμορφώθηκαν όσες ΜΕΘ θα έπρεπε.

Κατηγόρησε επίσης την κ. Αγαπηδάκη ότι λέει ψέματα και ότι η πλειοψηφία αυτών που έχασαν τη ζωή τους από τον covid ήταν ανεμβολίαστοι, ενώ όταν η ίδια ενοχλημένη έκανε σχετικό μορφασμό εκείνος αντέτεινε «ναι στρίψτε τη μούρη σας».

Στην αντεπίθεση πέρασε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, λέγοντας καυστικά ότι «Ο κ. Πολάκης μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα στη ''Πολάκεια'' λογική και το ''Πολάκειο'' ύφος, ανακαλύψαμε τώρα ότι έχει βάλει μπροστά να φέρει και στην ''Πολάκεια'' επιστήμη, την ''Πολάκεια'' πολιτική.

Αναρωτιέμαι εάν ο κ. Κασσελάκης που είναι αμερικανοσπουδαγμένος ασπάζεται τις απόψεις του.

Θα σας πω ότι αν ασχολιόμουνα με την κάθε συκοφαντία δεν ξέρω αν έβρισκα το χρόνο να κάνω το έργο που προσπαθείτε να αποδομήσετε, αναπαράγοντας και εκτοξεύοντας αυτές τις συκοφαντίες.

Ίδια τακτική, όπου βρίσκετε έργο προσπαθείτε να αποδομήσετε το πρόσωπο, δεν πειράζει, συνεχίστε».

«Τρολ της υπόγας που έγινε υπουργός»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους, σημειώνοντας ότι «Αυτή η τοποθέτηση της κα Αγαπηδάκη περί πολάκειου ήθους έρχεται σε συνέχεια μιας δημοσίευσης πολλά χρόνια πριν, που λέει τα εξής, “φαντάσου τον Πολάκη πιτσιρίκο, να του ζητάει η μαμά του να κάνει τα κακάκια του στο γιογιό” αυτή εδώ είναι υπουργός υγείας.

Στην πραγματικότητα είναι ένα παραπληροφορημένο μωρουλίνι με μουστάκι που έμαθε ότι το να μην πηγαίνεις στην τουαλέτα σε κάνει αριστερό.

Δηλαδή αυτό το τρολ της υπόγας της Πειραιώς την κάνατε υπουργό Υγείας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.