ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κασσελάκης-ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης: Έχουμε ευθύνη να σας ανταμείψουμε για όσα παρέχετε

14:55 - 27 Οκτ 2023 | Πολιτική
Κασσελάκης-ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης: Έχουμε ευθύνη να σας ανταμείψουμε για όσα παρέχετε
Στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, όπου και συνομίλησε με διασώστες και υγειονομικούς.

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ μίλησαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις ελλείψεις  προσωπικού και τους χαμηλούς μισθούς.  «Είναι αδιανόητο, απάνθρωπο και ανήθικο. Έχουμε ηθική ευθύνη ως κοινωνία να σας ανταμείψουμε για αυτό που παρέχετε, το οποίο είναι η ζωή. Ζωή στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας. Σας ζητώ συγγνώμη που είναι αυτή η κατάσταση στο ΕΚΑΒ, να την αλλάξουμε», σημείωσε από την πλευρά του.

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ ξενάγησαν τον Στέφανο Κασσελάκη σε κινητή μονάδα και του εξήγησαν πώς λειτουργεί. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, ανέφερε ότι ξέρει τα περισσότερα απ’ όσα του είπαν, μιας που ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, ήταν και αυτός διασώστης.

Σχολιάζοντας την εντατικοποιηση που βιώνουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ ο κ. Κασσελάκης σημείωσε πως «δεν μπορεί οι ήρωες της ζωής να μην μπορούν να ζήσουν τη δική τους ζωή. Εσείς είστε οι πραγματικοί άριστοι και εσείς κρατάτε συμπαγή την κοινωνία. Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα για να έχετε την ανταπόκριση απο την κοινωνία και την αμοιβή που χρειάζεστε».

Παρόντες στην επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης είναι μεταξύ άλλων είναι ο προεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σωκρατης Φάμελλος, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, η γραμματέας Ράνια Σβίγκου, η γραμματέας ΚΟ Θεοδωρα Τζάκρη, η βουλευτής Κατερίνα Νοτοπούλου, ο βουλευτής Πέτρος Παππάς, η βουλεύτρια Ράνια Θρασκιά και ο γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Αμπατζάς.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:45 - 27 Οκτ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.