ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Σχοινά-Μαρινάκη: Συζήτησαν για τα ΜΜΕ και την Ελλάδα

21:03 - 05 Μαρ 2024 | Πολιτική
Συνάντηση Σχοινά-Μαρινάκη: Συζήτησαν για τα ΜΜΕ και την Ελλάδα
Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιο για θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Παύλο Μαρινάκη στις Βρυξέλλες.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο κ. Σχοινάς σημείωσε: «Φιλική συνάντηση με Παύλο Μαρινάκη σήμερα στις Βρυξέλλες.  Συζήτηση για όλα τα θέματα που επηρεάζουν την λειτουργία των ΜΜΕ και τη σημαντική πρόοδο της Ελλάδας. Η απρόσκοπτη λειτουργία της δικαιοσύνης, η πολυφωνία και η ελευθερία του Τύπου πυλώνες του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής».

{https://twitter.com/MargSchinas/status/1765066564959887412}

Στην συνέχεια, ο κ. Μαρινάκης, σχολίασε τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την εισαγγελική έρευνα για την εταιρεία του στις ΗΠΑ, μέσω της οποίας δάνεισε χρήματα για την πληρωμή εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Ο κ. Κασσελάκης αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα πολύ σοβαρά ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές, ύστερα και από τις καταγγελίες του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, προέβη σε μία ευθεία επίθεση στη Δικαιοσύνη και την ίδια στιγμή αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news και του τοξικού λόγου που εξέφρασε το κόμμα του τα τελευταία χρόνια.

Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά αν νομίζει ότι καταφεύγοντας στην τοξικότητα θα αποφύγει τις απαντήσεις, κάνει μεγάλο λάθος» ανέφερε στην δήλωση του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:09 - 05 Μαρ 2024
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.