ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Αλέκα "ψηφίζει" Ολλανδία, "απορρίπτει" τον Μέσι και εξηγεί το μυστικό της… Εθνικής Γερμανίας

20:58 - 09 Ιουλ 2014 | Trends
Η Αλέκα "ψηφίζει" Ολλανδία, "απορρίπτει" τον Μέσι και εξηγεί το μυστικό της… Εθνικής Γερμανίας
"Τύφλα" να' χουν οι αθλητικοί σχολιαστές... Βαθιά ποδοσφαιρική ανάλυση, έκανε στο καφενείο της Βουλής η Αλέκα Παπαρήγα, για την εκκωφαντική πρόκριση της Γερμανίας έναντι της Βραζιλίας στον ημιτελικό του Μουντιάλ, ενώ έκανε προβλέψεις και για τον αποψινό ημιτελικό αγώνα Ολλανδίας - Αργεντινής.

"Τι πράγμα ήταν αυτό ρε παιδιά; Άφησα για πέντε λεπτά την τηλεόραση και το 2-0 έγινε 5-0", έλεγε στο καφενείο της Βουλής δίνοντας τη δική της εξήγηση για το αποτέλεσμα του αγώνα Γερμανίας - Βραζιλίας.

 

"Το μυστικό του αγώνα ήταν η ομοιογένεια, η 11άδα της Εθνικής Γερμανίας ήταν ο βασικός κορμός της Μπάγερν Μονάχου, ενώ στη Βραζιλία οι παίκτες μαζεύτηκαν από τα πέρατα του κόσμου, δέκα ημέρες πριν από το Μουντιάλ, δεν δένουν έτσι οι ομάδες", σχολίασε και προέβλεψε ότι στον αποψινό αγώνα θα κερδίσει η Ολλανδία και ο τελικός της Κυριακής θα έχει καθαρά ευρωπαϊκό χαρακτήρα.

 

Πάντως όταν κάποιος παρενέβη στην κουβέντα και πήγε να πει κάτι για τον Μέσι, η κ. Παπαρήγα εξέπληξε τους παριστάμενους με την απάντησή της : "Ε, είσαι άσχετος από μπάλα"!!!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.