ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις 8 ομορφότερες νησιωτικές χώρες του κόσμου (ξανα)φιγουράρει η Ελλάδα

13:49 - 05 Αυγ 2014 | Trends
Στις 8 ομορφότερες νησιωτικές χώρες του κόσμου (ξανα)φιγουράρει η Ελλάδα
Αν και υπάρχουν πολλές συναρπαστικές χώρες στον κόσμο, υπάρχει κάτι ιδιαιτέρως τολμηρό, εξωτικό και ρομαντικό στις νησιωτικές χώρες.

Σύμφωνα με γνωστό αμερικανικό site για τουριστικούς προορισμούς, η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται αναμφίβολα, στη λίστα με τις 8 πιο μαγευτικές χώρες παγκοσμίως που πρέπει να επισκεφθεί κάποιος τουλάχιστον μία φορά στη διάρκεια της ζωής του.

Δείτε τη λίστα με τις 8 πιο μαγευτικές νησιωτικές χώρες του κόσμου:

1. Μάλτα

Malta

 Η Μάλτα είναι μια όμορφη χώρα της Νότιας Ευρώπης στη Μεσόγειο Θάλασσα, με πλούσια ιστορία και πολιτισμό. Υπάρχουν καταπληκτικά ψηλά βράχια για αναρρίχηση, υπέροχοι ναοί για εξερεύνηση, μυστηριώδεις κρυμμένες σπηλιές και πολλά υπέροχα μέρη για καταδύσεις. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να δείτε και να κάνετε στη Μάλτα. Το ιστορικό τμήμα της Μάλτας έχει απίστευτη αρχιτεκτονική, μεγάλες περιφραγμένες πόλεις και πολλές υπόγειες σήραγγες προς εξερεύνηση.

 2. Φιλιππίνες

Philippines

 Μια από τις πιο όμορφες και καλύτερες νησιωτικές χώρες στον κόσμο, είναι οι Φιλιππίνες. Είναι πραγματικά ένα γεωγραφικά πανέμορφο μέρος που αξίζει να δεις οποιαδήποτε στιγμή του έτους. Οι Φιλιππίνες περιλαμβάνουν πάνω από 7.000 νησιά και όλα είναι όμορφα και μοναδικα. Υπάρχουν πολλά υπέροχα τουριστικά αξιοθέατα, όπως το Tubbataha Reef, το ηφαίστειο Mayon, το Banaue Rice Terraces, το Puerto Galera, Donsol, οι Chocolate Hills και πολλά άλλα. Η χώρα αυτή προσφέρει πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως καταδύσεις, αναρρίχηση, κατασκήνωση, πεζοπορία, παρατήρηση πουλιών και πολλά άλλα.

3. Αυστραλία

Australia

Η Αυστραλία είναι ένα εκπληκτικό νησί, που ο καθένας πρέπει να επισκεφτεί τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του. Έχει συχνά χαρακτηριστεί ως πολύ διαφορετική χώρα, καθώς διαθέτει ένα πλούσιο πολιτισμό, φανταστική άγρια ​​φύση, καλούς ανθρώπους και μια πληθώρα από διασκέδαση και ενδιαφέροντα πράγματα να δείτε και να κάνετε. Η Αυστραλία έχει κυριολεκτικά τα πάντα, από υπέροχες παραλίες, φαράγγια που κόβουν την ανάσα έως και πράσινα δάση για να εξερευνήσετε.

4. Μαλδίβες

Maldives

Οι Μαλδίβες δεν είναι μόνο μία από τις πιο όμορφες νησιωτικές χώρες, είναι επίσης και ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για μήνα του μέλιτος. Βρίσκεται στη μέση του Ινδικού Ωκεανού και αποτελούνται από μια ολόκληρη σειρά από απίστευτους αρχαίους κοραλλιογενείς υφάλους που μεγάλωσαν κατά μήκος των πλευρών των αρχαίων ηφαιστείων. Υπάρχει μια υπέροχη θέα στον ωκεανό, μαγευτικές παραλίες και πολυτελή θέρετρα. Αν ψάχνετε για το καλύτερο προορισμό για μήνα του μέλιτος, οι Μαλδίβες κατατάσσονται πολύ ψηλά.

5. Κούβα

Cuba

Η επίσκεψη στην Κούβα δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής αυτές τις μέρες. Ωστόσο, η Κούβα είναι μια γοητευτική χώρα - νησί που μπορεί να υπερηφανεύεται για τα καταγάλανα νερά, τις λευκές αμμουδιές, τους καλύτερους κοραλλιογενείς υφάλους στον κόσμο, τα μικρά καταστήματα και τα πολλά αξιοθέατα. Αυτή η χώρα έχει μια πλούσια κουλτούρα και ιστορία. Και αν θέλετε να επιχειρήσετε υποβρύχιο ψάρεμα ή καταδύσεις, η Κούβα είναι νούμερο ένα στη λίστα κάσας.

6. Νησιά Φίτζι

Fiji

Τα νησιά Φίτζι διαθέτουν πολλές εκπλήξεις για κάθε περιπετειώδη ταξιδιώτη. Υπάρχει μία από τις καλύτερες σκηνές σερφ στον κόσμο, και πολλοί λάτρεις του surfing ταξιδεύουν στα Φίτζι κάθε χρόνο για να οδηγήσουν τα τεράστια κύματα. Αν όμως δεν είστε φαν του surfing μπορείτε να απολαύσετε την παραλία βλέποντας τους εκπληκτικούς καταρράκτες.

7. Ιαπωνία

Japan

Δεν υπάρχει άλλο μέρος του πλανήτη, όπως η Ιαπωνία. Είναι μια νησιωτική χώρα όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση, οι πολιτισμοί δεν συγκρούονται και ποτέ δεν θα βαρεθείτε. Θα χορτάσετε ramen, σούσι, εμπειρία με μια διαφορετική κουλτούρα, θα πάτε για ορειβασία σε θεαματιούς λόφους και μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το Τόκιο. Τα μπαρ του Τόκιο, τα εστιατόρια, οι παμπ και τα κλαμπ είναι απασχολημένα κάθε βράδυ. Αν είστε πραγματικός shopaholic, η Ιαπωνία είναι αυτό που αναζητάτε.

8. Ελλάδα

Greece

Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα, είναι γνωστή για τη μακρά ιστορία της και τις καθαρές παραλίες της. Η χώρα αποτελείται από πάνω από 1.400 νησιά και νησίδες, ωστόσο μόνο 169 από αυτά κατοικούνται. Αυτά τα ελληνικά νησιά είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μύκονος, Σαντορίνη, Κρήτη, Κέρκυρα είναι από τα καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφθείτε. Εάν είστε “εθισμένος” με την ιστορία, υπάρχουν πολλά αρχαιολογικά και ιστορικά αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφτείτε στην Ελλάδα, τα οποία απεικονίζουν το ένδοξο παρελθόν της χώρας. Αυτές οι νησιωτικές χώρες δεν πρέπει να χαθεί, και δεν μπορούμε να τα περιγράψει ακριβώς.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:11 - 05 Αυγ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.