ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποχωρεί λόγω άνοιας ο κορυφαίος Malcolm Young των AC/DC

14:28 - 01 Οκτ 2014 | Trends
Αποχωρεί λόγω άνοιας ο κορυφαίος Malcolm Young των AC/DC
Την αποχώρηση του κορυφαίου Malcolm Young από το θρυλικό συγκρότημα AC / DC, ανακοίνωσε η οικογένεια του κιθαρίστα, λόγω άνοιας όπως επιβεβαίωσε η ιατρική διάγνωση.

Την είδηση της οριστικής αποχώρησης του είχε προαναγγείλει ο ίδιος τον Απρίλιο. Ο ξεχωριστός Malcolm, συνιδρυτής των AC/DC, μαζί με τον αδερφό του Αngus Young από το 1973, είχε ανακοινώσει πως θα χρειαστεί να κάνει ένα διάλειμμα από το συγκρότημα. Την περασμένη εβδομάδα, η επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας ανακοίνωσε πως η αποχώρηση του θα ήταν μόνιμη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Δυστυχώς, λόγω της φύσης της κατάστασης του Malcolm, δεν θα επιστρέψει στην μπάντα".
Όπως επιβεβαίωσε η οικογένεια του κιθαρίστα στο Billboard, ο Malcolm πάσχει από άνοια, ενώ δε δίστασε να ευχαριστήσει τους οπαδούς του για το "σεβασμό της ιδιωτικής ζωής τους."
Οι Αυστραλοί ροκάδες πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους ροκ άλμπουμ, με τίτλο "Rock or Bust" στις 2 Δεκεμβρίου, ένα δίσκο διαφορετικό από τους άλλους, δεδομένου ότι θα είναι το πρώτο album στην ιστορία των 41 ετών της μπάντας, χωρίς τη συμμετοχή του συνιδρυτή της.

"Ο Malcolm Young και η κιθάρα του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στους AC / DC για δεκαετίες" δήλωσε ο συντάκτης του περιοδικού Guitar Player, Michael Molenda, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Ο αιχμηρός ήχος του και η ζωήρη του σκηνική παρουσία, καθορίζουν λίγο πολύ, τι πρέπει να επιδιώκουν οι hard-rock κιθαρίστες σήμερα".

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:23 - 02 Οκτ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.