ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

TBEX 2014: Η μεγαλύτερη συνάντηση ταξιδιωτικών bloggers και writers έρχεται Αθήνα

09:30 - 09 Οκτ 2014 | Trends
TBEX 2014: Η μεγαλύτερη συνάντηση ταξιδιωτικών bloggers και writers έρχεται Αθήνα
Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το ΤBEX 2014, η μεγάλη διεθνής συνάντηση εκατοντάδων ταξιδιωτικών bloggers και συγγραφέων τουριστικών media, από περίπου 50 χώρες. Μια συνάντηση που προβλέπεται να γεμίσει την ελληνική πρωτεύουσα επισκέπτες.

Το TBEX διαρκεί τρείς μέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων πραγματοποιείται σειρά συναντήσεων, σεμιναρίων και παρουσιάσεων με τη συμμετοχή διεθνούς φήμης ειδικών και προσωπικοτήτων και η όλη διοργάνωση πλαισιώνεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων με επίκεντρο τον προορισμό που το φιλοξενεί. Πρόκειται για μία από τις πλέον περιζήτητες αλλά και απαιτητικές διοργανώσεις της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας, η οποία συγκεντρώνει περισσότερους από 1.000 bloggers, writers, content creators/ contributors καθώς και παράγοντες και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς με έντονη δραστηριότητα στα social media, από όλον τον κόσμο.

tbex-athens b1 

Στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών αποφασίστηκε να διοργανωθεί η φετινή πανευρωπαϊκή συνδιάσκεψη Travel Blog Exchange European Conference – TBEX Europe 2014. Η συνδιάσκεψη θα διαρκέσει τρεις ημέρες, από τις 23 έως και τις 25 Οκτωβρίου και αναμένεται να στρέψει όλα τα βλέμματα στην πρωτεύουσα.

acropolis-in-athens-greece

Στο πλαίσιο της τουριστικής διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν πολύπτυχα προγράμματα φιλοξενίας, εκδηλώσεις, δράσεις εξοικείωσης και χορηγιών. Την πρώτη ημέρα του TBEX Europe 2014 στις 23 Οκτωβρίου, θα διοργανωθεί από το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών του δήμου Αθηναίων - ACVB, με τη συνεργασία της Frontstage και του Αθηνοράματος, η εκδήλωση καλωσορίσματος των συμμετεχόντων στον χώρο "Τεχνόπολις" του δήμου Αθηναίων. Θα διαμορφωθεί ένας πολυχώρος Ελληνικής Γαστρονομίας καθώς και Πολιτισμού και Αναψυχής, όπου θα παρουσιαστούν καλλιτεχνικές εκθέσεις με την υποστήριξη του ΝΕΟΝ, προβολές ντοκιμαντέρ για την ελληνική κουλτούρα, τον τουρισμό και την ιστορία καθώς και μία συναυλία σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τη δεύτερη μέρα θα γίνει η εκδήλωση του μεγάλου διεθνούς χορηγού του TBEX 2014 (Expedia), ενώ το Σάββατο 25 Οκτωβρίου θα διοργανωθεί η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών και με συνδιοργανωτές τους καταστηματάρχες της «Pandrossou Street Market», οι οποίοι θα διοργανώσουν Street Party, με φαγητό, ποτά καθώς και μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), με τη συμμετοχή καλλιτεχνών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Η βραδιά θα κλείσει στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. 

Για τους συμμετέχοντες έχουν ετοιμαστεί περίπου 70 ειδικές προτάσεις περιηγήσεων (εδώ) που δημιούργησε ειδικά για το ΤΒΕΧ ATHENS το ACVB προκειμένου οι δημοσιογράφοι & bloggers, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους, να επισκεφτούν περιοχές της μητροπολιτικής Αθήνας προωθώντας, μέσω της εμπειρίας τους, το τουριστικό της προϊόν. Μετά την ολοκλήρωση του TBEX, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, θα διοργανωθούν fam trips και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως στο Πήλιο/Βόλο, στην Πελοπόννησο, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλονίκη καθώς και μία κρουαζιέρα στις Κυκλάδες.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 17:09 - 08 Οκτ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.