ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νομοσχέδιο για να δωρίζει ο Πούτιν το σπέρμα του!

12:42 - 07 Νοε 2014 | Trends
Νομοσχέδιο για να δωρίζει ο Πούτιν το σπέρμα του!
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η Ρωσίδα βουλευτής, Γιελένα Μπορίσοβα Μιζουλίνα, κατέθεσε νομοσχέδιο, σύμφωνα με το οποίο προτείνει την... συμμετοχή του Ρώσου προέδρου στην τεκνοποίηση γυναικών που επιθυμούν να αποκτήσουν απογόνους.

Σύμφωνα με το ρωσικό δημοσίευμα, η  βουλευτής Μιζουλίνα, δικηγόρος στο επάγγελμα επισήμανε πως: "Το σπέρμα του Πούτιν θα βάλει το... λιθαράκι του και στο δημογραφικό πρόβλημα της Ρωσίας καθώς επίσης θα ενισχύσει το πατριωτικό αίσθημα των πολιτών".

“Το σκεπτικό της πρότασής μου είναι απλό. Κάθε γυναίκα στη Ρωσία θα μπορεί να λάβει το γενετικό υλικό του Βλαντιμίρ Πούτιν και να αποκτήσει παιδί” δήλωσε η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικογενειακών Υποθέσεων, τονίζοντας: “Οταν γεννηθούν τα μωρά του Πούτιν, θα είναι αγόρια. Αφότου γεννηθούν τα αρσενικά, θα μεγαλώσουν στα σχολεία- πρότυπα "Souvorov" (στρατιωτικές σχολές) για να γαλουχηθούν από μικρά με πατριωτικές ιδέες και να είναι πιστά στη Μητέρα Πατρίδα αλλά και στον πρόεδρο της ρωσικής δημοκρατίας. Τα παιδιά, γόνοι του Ρώσου προέδρου, θα συμμετάσχουν στην πολιτική και στρατιωτική ελίτ της χώρας".

 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:00 - 07 Νοε 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.