ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε δημοπρασία "ερωτική φωλιά" της πριγκίπισσας Νταϊάνας

13:23 - 18 Νοε 2014 | Trends
Σε δημοπρασία "ερωτική φωλιά" της πριγκίπισσας Νταϊάνας
Προς πώληση το εξοχικό σπίτι, όπου η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο λοχαγός James Hewitt συναντιούνταν μυστικά, στα πέντε χρόνια της σχέσης τους.

Η κατοικία εκείνη την εποχή ανήκε στην μητέρα του λοχαγού, Σίρλεϊ, αλλά ο ίδιος ο Χιούιτ δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι η πριγκίπισσα είχε μείνει σε αυτό το σπίτι.

Ωστόσο, η Έμμα Νίκολς, σημερινή ιδιοκτήτρια του σπιτιού δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mirror ότι όταν αγόρασε το σπίτι δεν γνώριζε την ιστορία του, αλλά κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την αγορά του έμαθε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μείνει, προσθέτωντας πως το σπίτι έχει αναφερθεί σε βιβλία και ταινίες, που αφορούν την ζωή της Νταϊάνας.

Τις δηλώσεις της έρχονται να επιβεβαιώσουν και οι αναφορές της συγγραφέα Άννα Πάστερνακ, καθώς στο βιβλίο της «Princess in Love», η πριγκίπισσα φέρεται να αποκαλεί το συγκεκριμένο σπίτι «Καταφύγιο στο Ντέβον». Αλλά και η συγγραφέας Ingrid Seward υποστηρίζει ότι η Νταϊάνα όταν βρισκόταν σε αυτό το σπίτι της άρεσε να κάνει δουλειές σαν «κοινή θνητή», φορώντας τζιν και πουλόβερ, αλλά δεν γνωρίζει κατά πόσο το ζευγάρι ήταν μόνο, αφού συχνά έμενε εκεί και η μητέρα του Χιούιτ.

Το σπίτι πωλείται για 870.000 ευρώ.

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.