ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένα στα πέντε αγγλάκια πιστεύει ότι ο Ιησούς Χριστός είναι... ποδοσφαιριστής της Τσέλσι!

12:47 - 12 Δεκ 2014 | Trends
Ένα στα πέντε αγγλάκια πιστεύει ότι ο Ιησούς Χριστός είναι... ποδοσφαιριστής της Τσέλσι!
Την πραγματική ένοια των Χριστουγέννων φαίνεται πως έχουν μπέρδεψει τελείως τα παιδιά που το μόνο που περιμένουν από τα Χριστούγεννα, είναι τα δώρα του Αη-Βασίλη.

 

Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο βρετανικό εμπορικό κέντρο Brent Cross, ένα στα πέντε παιδιά πιστεύει ότι ο Ιησούς Χριστός είναι... ποδοσφαιριστής της Τσέλσι! Βέβαια, ανάμεσα σε όσα παιδιά δεν πιστεύουν ότι ο Ιησούς είναι παίκτης της Τσέλσι -και μάλιστα επιθετικός- θεωρούν πως είναι αστροναύτης ή παίκτης στο X-Factor.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 1.000 παιδιά, η ιστορία της γέννησης έχει μπερδευτεί στο μυαλό τους. Συγκεκριμένα, το 52% των συμμετεχόντων, ηλικίας 5 έως 12 ετών, θεωρούν πως ανήμερα της 25ης Δεκεμβρίου γιορτάζουμε τα γενέθλια του Αη-Βασίλη, ενώ το 35% πιστεύει ότι ο Ιησούς γεννήθηκε στο Νότιο Πόλο. Την ίδια στιγμή το 27% ισχυρίζεται πως η μητέρα του Ιησού τον γέννησε μέσα σε μία εκκλησία, ενώ το 10% πιστεύει ότι ο Ρούντολφ το ελαφάκι βρισκόταν μέσα στο στάβλο τη στιγμή της γέννησης του θεανθρώπου.

430709-fatni

Επιπλέον, η φρενήρης χρήση της τεχνολογίας από τους λιλιπούτειους συμμετέχοντες φαίνεται πως έχει μπέρδεψει τελείως τη λογική τους, δεδομένου ότι το 25% των παιδιών πιστεύει ότι οι βοσκοί βρήκαν τη φάτνη με τη χρήση Google Maps, ενώ το 15% θεωρεί πως οι Μάγοι με τα Δώρα του έδωσαν ως δώρο μια τιάρα, ένα ραβδί και φτερά! 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:58 - 12 Δεκ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.