ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε αυτή τη χώρα πληρώνεσαι για να δεις...ποδόσφαιρο!

11:33 - 27 Δεκ 2014 | Trends
Σε αυτή τη χώρα πληρώνεσαι για να δεις...ποδόσφαιρο!
Με το ποσό των οκτώ δολαρίων (δολάριο/ώρα) αμείβονται μετανάστες στο Κατάρ, μόνο και μόνο για να προσποιούνται τους ενθουσιώδεις οπαδούς! Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι "κομπάρσοι" οπαδοί είναι να δείχνουν ότι απολαμβάνουν το θέαμα στα γήπεδα της χώρας, να χειροκροτούν την ομάδα, να φωνάζουν συνθήματα και να δείχνουν ότι ανήκουν στο φίλαθλο κοινό.

Σύμφωνα με το «RussiaToday», λαμβάνοντας το ποσό των οκτώ δολαρίων, οι μετανάστες θα πρέπει να ντύνονται και ανάλογα: ως ντόπιοι, με λευκές κελεμπίες και μαντήλα που καλύπτει το κεφάλι. «Το Κατάρ έχει αληθινό πάθος για τα σπορ. Τα πάντα στη χώρα μου, περιστρέφονται γύρω από τον αθλητισμό», υποστηρίζουν ανώτατοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης του Κατάρ. Το "στημένο" κόλπο έχει ως στόχο να γεμίσουν τα γήπεδα του Κατάρ, αφού σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, τα 2/3 των ντόπιων δεν παρακολούθησαν ποδοσφαιρικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της περασμένης αθλητικής περιόδου, ενώ τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι οι κομπάρσοι - ηθοποιοί ήταν ένας από τους λόγους που τους κράτησαν μακριά από τα γήπεδα.

Για αυτό το λόγο, και ενόψει του Μουντιάλ του 2022 που θα διεξαχθεί στη χώρα, οι ανώτεροι αξιωματικοί της χώρας, αποφάσισαν να προσλάβουν μετανάστες προκειμένου να προσποιούνται τους οπαδούς και να προσελκύσουν κόσμο στις κερκίδες.

«Το να είμαι μέσα στο πλήθος και να φωνάζω και να χορεύω, είναι κάτι καλό για μένα γιατί αμείβομαι καλά», δήλωσε ευχαριστημένος ένας από τους μετανάστες, σημειώνοντας πως εκτός από τα χρήματα, τα ποδοσφαιρικά στάδια παρέχουν δωρεάν Wifi, επιτρέποντας στους μετανάστες οπαδούς να αλληλογραφούν διαδικτυακά με τις οικογένειές τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:14 - 24 Δεκ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.