ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτός είναι ο μικρός Νικόλας του Αντώνη Σαμαρά!

11:22 - 14 Ιαν 2015 | Trends
Αυτός είναι ο μικρός Νικόλας του Αντώνη Σαμαρά!
Η αναγνωρισιμότητα που απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ο Νικόλας Κ. από το Περιστέρι δεν έχει προηγούμενο. Το τηλέφωνο του νεαρού χτυπά συνέχεια κι αυτό γιατί φίλοι, συγγενείς και δημοσιογράφοι θέλουν να τον ρωτήσουν λεπτομέρειες για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ. Μιλάμε φυσικά για το βίντεο που προκάλεσε την αναπαραγωγή ποικίλων σχολίων στο Διαδίκτυο.

Ο μικρός Νικόλας της διαφήμισης, λοιπόν, γιος του Αλέξανδρου Κ., είναι μόλις 14 ετών, παρά το ύψος του, ο μεγαλύτερος σε μια οικογένεια με συνολικά τέσσερα παιδιά, που ζει στον Άγιο Ιερόθεο Περιστερίου στην Αττική. Ο νεαρός έχει παίξει και στο παρελθόν σε προϊοντικές διαφημίσεις. Φημολογείται πως η άνεσή του με το φακό και τα όμορφα χαρακτηριστικά του τον βοήθησαν να επιλεγεί για το σποτ και να συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Ο 14χρονος πρωταγωνιστής του διαφημιστικού μηνύματος είναι ποδοσφαιριστής στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο. Παίζει κεντρικός αμυντικός και όπως λένε άνθρωποι που τον ξέρουν και τον έχουν δει επί το έργον πρόκειται περί ενός εξαιρετικού ταλέντου. Δεν είναι ο μόνος από την οικογένεια που αγαπά την μπάλα και τις συγκινήσεις της. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα δυο μικρότερα αδέλφια του επίσης αγωνίζονται στις ακαδημίες του Ατρομήτου.

Έσπασε τα κοντέρ

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, μέχρι χθες το βράδυ το προεκλογικό σποτ της ΝΔ που έχει φέρει τα πάνω κάτω στα social media είχε καταγράψει πάνω από 350.000 προβολές. Το σποτ του κόμματος ως προς το πολιτικό του σκέλος σχολιάσθηκε πολύ. Το σίγουρο είναι πως το παιδί είναι μια καθ’ όλα συμπαθητική φυσιογνωμία που έτυχε απλά να γίνει το επίκεντρο ενός θέματος ενόψει των εκλογών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.