ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ήπιατε λίγο παραπάνω; Ακολουθήστε τα tips και κρύψτε την εξάντληση!

11:34 - 22 Ιαν 2015 | Trends
Ήπιατε λίγο παραπάνω; Ακολουθήστε τα tips και κρύψτε την εξάντληση!
Χθες ήταν τα γενέθλια του κολλητού σας, βγήκατε με την παρέα σας που είχατε μάλιστα να δείτε καιρό και το αποτέλεσμα ήταν να έρχονται στο τραπέζι τα ποτά το ένα μετά το άλλο.

Την άλλη μέρα τα μάτια στη δουλειά δεν άνοιγαν, ο ίλιγγος από την χθεσινή κρεπάλη δεν σας άφησε να δουλέψετε ενώ το στομάχι έκανε τα δικά του παράπονα. Τότε ήταν η στιγμή που ορκιστήκατε πως δεν θα ξανακάνετε το ίδιο λάθος και δεν θα ξαναβάλετε στο στόμα σας αλκοόλ!

Ηρεμήστε. Όλα χρειάζονται αλλά με μέτρο. Αν ακολουθήσετε τρεις βασικές συμβουλές το hangover δεν θα γίνει αντιληπτό από κανέναν.

1.    Βράστε χαμομήλι. Κι αφού το κάνετε, σουρώστε το και βάλτε το στην κατάψυξη για λίγα λεπτά ώστε να κρυώσει γρήγορα. Αφού περάσει μία ώρα βουτήξτε μια βαμβακερή πετσέτα στο παγωμένο χαμομήλι και κάντε κομπρέσες κυρίως    στους μαύρους κύκλους που έχεις κάτω από τα μάτια. Το χαμομήλι έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το πρήξιμο αλλά και από το κοκκίνισμα που ίσως έχετε.
2.    Χρειάζεστε ενυδάτωση. Ρίξτε λίγο κρύο νερό στο πρόσωπό σας και θα δείτε τη διαφορά.
3.    Μια καλή συμβουλή για το γυναικείο πληθυσμό θα ήταν η χρήση των ειδών μακιγιάζ. Έτσι δεν θα είναι ορατή η κούραση της νύχτας και τα πρόσωπα θα φαίνονται πιο φρέσκα.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:15 - 22 Ιαν 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.