ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όχι άλλα check in στο facebook!

11:00 - 24 Ιαν 2015 | Trends
Όχι άλλα check in στο facebook!
Από τη μία υπάρχουν εκείνοι που έχουν εμμονή με τα check in και δεν μπορούν να αντισταθούν κάθε φορά που βρίσκονται σε οποιοδήποτε άλλο μέρος εκτός από το σπίτι τους.

Από την άλλη είναι κι εκείνοι που έχουν βαρεθεί να κάνουν scroll down στην αρχική τους σελίδα και να βλέπουν κοινοποιήσεις παρουσίας παντού.

Αν γενικά δεν μπορείς να εγκαταλείψεις τη συνήθεια αλλά από την άλλη δεν μπορείς να δέχεσαι και τα κακεντρεχή σχόλια του καθενός, πλέον μπορείς να ενημερώνεις λιγότερους φίλους και όχι μέσω facebook.

Mε λίγα λόγια είτε έχεις στην κατοχή σου μία συσκευή iTunes, είτε Android, μπορείς να κατεβάσεις το Swarm και όχι απλά να κάνεις check in ακόμη και στο βενζινάδικο ή το περίπτερο, αλλά να δεις και ποια μαγαζιά βρίσκονται κοντά σου (καφέ, εστιατόρια, μπαρ, clubs κτλ.), διαβάζοντας τις κριτικές που έχουν γράψει οι φίλοι σου που τα έχουν επισκεφθεί πριν από εσένα.

Παράλληλα μπορείς να δεις που βρίσκονται οι φίλοι σου κι αν είστε σε κοντινές περιοχές να κανονίσετε μία συνάντηση.

Αν πάλι είστε από αυτούς που κάνουν ψεύτικες κοινοποιήσεις, έχετε κατά νου πως η συγκεκριμένη εφαρμογή θα σας προδώσει.

Το συγκεκριμένο app στην πραγματικότητα είναι η εξέλιξη του γνωστού Foursquare, το οποίο αρχικά τουλάχιστον στόχευε όχι μόνο σε όσους θέλουν να κάνουν check-in.

Έτσι η ομάδα του Foursquare προχώρησε ένα βήμα παρακάτω δημιουργώντας το Swarm. Πως λειτουργούν; Το Foursquare εστιάζει στην εξερεύνηση τοποθεσιών και το Swarm εστιάζει στα Check in και στη σύνδεση με φίλους.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:52 - 23 Ιαν 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.