ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

8 φράσεις που δεν θέλει να ακούει ο άντρας σας

10:34 - 10 Φεβ 2015 | Trends
8 φράσεις που δεν θέλει να ακούει ο άντρας σας
Αφαιρέστε τις από το λεξιλόγιό σας για να έχετε έναν ευτυχισμένο γάμο! Όπως λέει ένας αμερικανός σύμβουλος γάμου, η επιτυχία μιας σχέσης δεν έγκειται στο να βρούμε τον ιδανικό σύντροφο αλλά στο να γίνουμε εμείς ο ιδανικός σύντροφος για κάποιον άλλον. Ένας γάμος –ιδιαίτερα όταν έρχονται στη ζωή του ζευγαριού τα παιδιά- χρειάζεται υποχωρήσεις, συμβιβασμούς και προσπάθεια για να επιβιώσει και να αντέξει τους κλυδωνισμούς που μοιραία θα αντιμετωπίσει. Γι΄αυτό πολλές φορές είναι καλό να σκεφτόμαστε πριν ανοίξουμε το στόμα μας για να πούμε κάτι που είναι πιθανό να πληγώσει, να εκνευρίσει ή να μειώσει το σύντροφό μας, όπως για παράδειγμα:

«Ακόμα δεν το έχεις κάνει;»

Πιθανότατα έχετε δίκιο όταν υπαινίσσεστε πως ό,τι κι αν ήταν αυτό που έχει αναλάβει θα έπρεπε να το έχει ήδη ολοκληρώσει, όμως εάν υπάρχει ένα μόνο πράγμα που σιχαίνονται οι άντρες είναι η γκρίνια. Γκρινιάξτε του για κάτι και το μόνο που θα πετύχετε είναι να μην αναλάβει ξανά τίποτα!

«Φάε και λίγο σαλάτα»

Ακόμα κι αν πίσω από μια τέτοια φράση το μόνο που κρύβεται είναι το ενδιαφέρον σας για την υγεία και τη φυσική του κατάσταση, προτιμήστε να κρατάτε το στόμα σας κλειστό όταν διαπιστώνετε ότι ακριβώς την ίδια φράση την έχει σίγουρα ακούσει δεκάδες φορές από τη μητέρα του!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο mamamia.gr

Τελευταία τροποποίηση στις 13:14 - 10 Φεβ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.