ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιος ήθελε να βγάλει από τη μέση τον Μάικλ Τζάκσον;

11:41 - 12 Φεβ 2015 | Trends
Ποιος ήθελε να βγάλει από τη μέση τον Μάικλ Τζάκσον;
Το μεγάλο αστέρι της ποπ μουσικής σκηνής, Μάικλ Τζάκσον, άφησε την τελευταία του πνοή το 2009, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη που άναυδη πληροφορήθηκε για το θάνατο του. Τα σενάρια που έχουν ακουστεί για το ατυχές γεγονός από τότε είναι πολλά.

Στόχος της μαφίας ο Μάικλ Τζάκσον;

Όπως αποδεικνύεται, το είδωλο της ποπ ήταν στόχος της μαφίας ενώ κάποιος Ιταλιάνος hitman ήθελε να τον βγάλει απ’τη μέση. Η αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας από τον Μαρκ Λαμίκα ο οποίος είχε στενή συνεργασία με τον μάνατζερ του Τζάκσον, τον Φρανκ Ντιλέο και υποστηρίζει ότι ο τελευταίος του το είχε εκμυστηρευτεί.

Ο Ντιλέο, ο οποίος είχε και το ρόλο ενός γκάνκστερ στο αριστούργημα του Σκορτσέζε «Τα Καλά παιδιά», λέγεται πως βοήθησε όσο κανείς άλλος τον Τζάκσον να κάνει την τεράστια καριέρα που έκανε καθ’όλη τη δεκαετία του ’80. Ο γνωστός μάνατζερ έφυγε από τη ζωή το 2011, σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από επιπλοκή σε εγχείρηση καρδιάς.

Ο Ντιλέο είχε στην κατοχή του μεγάλο αρχείο από βίντεο, τα οποία συγκέντρωσε ο πρώην συνεργάτης του (ο Μαρκ Λαμίκα) και συμπεριέλαβε κάποιο απ’το περιεχόμενό τους στη βιογραφία του μάνατζερ, με τίτλο : DiLeo: I Am Going To Set The Record Straight. Σε κάποιο από αυτά, αναφέρεται και το περιβόητο συμβόλαιο θανάτου της Μαφίας με στόχο τον Τζάκσον, καθώς και με ποιον τρόπο ο Ντιλέο κατάφερε να το σταματήσει και να σώσει τον «Μάικλ».

Το πότε θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία η βιογραφία του Ντιλέο δεν είναι γνωστό, ήδη όμως έχει προσελκύσει τα βλέμματα των μουσικόφιλων και όχι μόνο. Η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον από την άλλη, δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση όσον αφορά αυτήν την αποκάλυψη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.