ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

20 τρόποι για να παραμείνει ο γάμος σας ευτυχισμένος

10:30 - 25 Φεβ 2015 | Trends
20 τρόποι για να παραμείνει ο γάμος σας ευτυχισμένος
Εσείς, πόσα από αυτά κάνετε κάθε μέρα; Νομίζετε ότι το πιο δύσκολο ήταν να βρείτε το σύντροφο της ζωής σας και να παντρευτείτε; Κι όμως… Αυτό μάλλον ήταν το εύκολο! Τα δύσκολα ξεκινούν όταν μετά από τα χρόνια, τα παιδιά και τις πολλές υποχρεώσεις, φτάνεις να ξεχνάς να αγαπάς το σύντροφο αλλά και τον εαυτό σου. Αν ωστόσο επιθυμείτε να παραμείνετε αγαπημένοι για πάντα και να γεράσετε μαζί, υπάρχει τρόπος. Αυτές είναι οι συμβουλές όσων τα κατάφεραν πριν από εσάς!

1. Μάθετε να μοιράζεστε τα πάντα. Και κυρίως, τα συναισθήματά σας. Όταν μπορείτε να εκφράσετε ακριβώς αυτό που νιώθετε, ξέρετε ότι έχετε ένα αληθινό στήριγμα στη ζωή.

2. Κάθε φορά που συμβαίνει μια αναποδιά, ένας καυγάς, μια λάθος συνεννόηση, αποφύγετε να δίνετε πολύ σημασία. Θα περάσει, σκεφτείτε… Κι έτσι θα γίνει!

3. Δείξτε έμπρακτα την αγάπη και την οικειότητά σας. Αγγίξτε ο ένας τον άλλο, φιληθείτε κάθε πρωί για «καλημέρα», κάντε όσο περισσότερο σεξ μπορείτε. Είναι εύκολο να αρχίσεις να θεωρείς τον άλλο δεδομένο και η σωματική επαφή να χαθεί –όμως είναι σημαντική για τη διατήρηση της σχέσης.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο mamamia.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.