ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Μεταμορφώθηκε" το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα!

11:19 - 06 Μαρ 2015 | Trends
"Μεταμορφώθηκε" το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα!
O νέος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αρέσκεται στις αλλαγές και βαριέται τα κατεστημένα… Τα εν λόγω είχε επισημάνει πολλάκις στις προεκλογικές του εξαγγελίες, με βασικό άλλωστε σύνθημα «Αλλαγή στην Ελλάδα, αλλαγή στην Ευρώπη, αλλαγή στον κόσμο». Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυφασμένος με την ανατροπή και τα στελέχη του δεν χάνουν ευκαιρία να το αποδείξουν σε κάθε επίπεδο και με κάθε τρόπο.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, όπως είχαμε γράψει και τις προηγούμενες μέρες, πρόσφατα αντικατέστησε τον πίνακα που ο Αντώνης Σαμαράς είχε επιλέξει για το γραφείο του με αυτόν που ο ίδιος επέλεξε. Έτσι, στη θέση του έργου «Ελλάδα Ευγνωμονούσα» του Θεόδωρου Βρυζάκη τοποθέτησε την «Αντίθεση» του Δημοσθένη Κοκκινίδη.

Όπως φάνηκε όμως στη συνέχεια, δεν του αρκούσε αυτό. Ο νέος πρωθυπουργός έβαλε κάτω μολύβι και χαρτί, καταγράφοντας ό,τι θέλει να αλλάξει στο πρωθυπουργικό γραφείο έτσι ώστε να γίνει ο χώρος κατάλληλος για συγκέντρωση, σκέψη και αν μη τι άλλο εργασία. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου πως οι ώρες που ο Αλέξης Τσίπρας περνά στο γραφείο του είναι πάρα πολλές, ενώ με βάση το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, το πολύ κουραστικό πρόγραμμα τον έστειλε στο νοσοκομείο με… υπερκόπωση.

Για να γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι, όπως αποκαλύφθηκε την Πέμπτη με αφορμή τη συνάντηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο πρωθυπουργός άλλαξε τη διαρρύθμιση και τη διακόσμηση του πρωθυπουργικού γραφείου εντελώς. Εκτός από τους πίνακες, οι αλλαγές αυτές αφορούν και το κεντρικό καθιστικό, που μετακινήθηκε από το σημείο μπροστά από την επιβλητική βιβλιοθήκη σε άλλο σημείο με φόντο επίσης έναν νέο, φωτεινό πίνακα.

Παράλληλα, δύο λευκές πολυθρόνες τοποθετήθηκαν μπροστά στο μεγάλο παράθυρο που «βλέπει» στην Ηρώδου Αττικού, οι κουρτίνες άνοιξαν και ο χώρος έχει γίνει πιο φωτεινός.

Ο αρχηγός του Ποταμιού δε, Σταύρος Θεοδωράκης ήταν και αυτός που έκανε ποδαρικό στο πλήρως ανανεωμένο γραφείο! Ο Αλέξης Τσίπρας τον ξενάγησε στο χώρο με περίσσεια, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, χαρά.

 

tsipras 2

 

tsipras 3

 

tsipras 4

 

tsipras 7

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.