ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιατί μια ολόκληρη γειτονιά έμαθε τη νοηματική;

11:08 - 13 Μαρ 2015 | Trends
Γιατί μια ολόκληρη γειτονιά έμαθε τη νοηματική;
Τη συγκίνησή του δεν μπορούσε με τίποτα να κρύψει ένας νεαρός κωφάλαλος από την Κωνσταντινούπολη, όταν συνειδητοποίησε ότι οι γείτονες του έμαθαν τη νοηματική για να επικοινωνούν μαζί του.

Ο Μουχάρεμ ξέσπασε σε κλάματα, όταν κατάλαβε τι είχε γίνει. Μια μέρα που βγήκε με την αδελφή του βόλτα στην γειτονιά τους, έμεινε έκπληκτος με αυτό που του συνέβη…

Όταν μπήκε σε μαγαζί της γειτονιάς, ο καταστηματάρχης τον χαιρέτισε στη νοηματική γλώσσα, μια γυναίκα, που κατά λάθος έπεσε επάνω του, του ζήτησε συγγνώμη επίσης στην νοηματική ενώ ο ταξιτζής, όταν μπήκε σε ταξί με την αδελφή του, Οζλέμ, επικοινώνησε μαζί του στη γλώσσα των κωφών.

Ο νεαρός σίγουρα από τότε άρχισε να βλέπει τον κόσμο με άλλο μάτι. Το βίντεο με την συγκινητική ιστορία γυρίστηκε στα τέλη Δεκεμβρίου. Τη δημιουργία του είχε αναλάβει η Samsung, μέσα από κρυφές κάμερες που είχε τοποθετήσει, προκειμένου να διαφημίσει τις βιντεοκλήσεις για άτομα με προβλήματα ακοής. Το συγκινητικό βίντεο δόθηκε στην δημοσιότητα πριν μία εβδομάδα και έγινε αμέσως viral με 3.000.000 θεάσεις μέχρι σήμερα!

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.