ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο στόχαστρο του Τύπου η Χίλαρι Κλίντον

11:00 - 14 Μαρ 2015 | Trends
Στο στόχαστρο του Τύπου η Χίλαρι Κλίντον
Η Χίλαρι Κλίντον με «κέρατα» ξεχωρίζει στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού ΤΙΜΕ.

Στην πραγματικότητα, το γράμμα «Μ» που σχηματίζεται πάνω από το κεφάλι της πρώην υπουργού Εξωτερικών είναι και αυτό που δίνει την εντύπωση των κεράτων. Το άρθρο του περιοδικού έχει τίτλο «Ο Τρόπος της Κλίντον», ενώ αναφέρεται στις πιθανότητες που η ίδια έχει για την αμερικανική προεδρία.

Το αμφιλεγόμενο εξώφυλλο δημοσιεύθηκε στον απόηχο του σκανδάλου με τα emails, το οποίο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και απείλησε τις πιθανές μελλοντικές βλέψεις της για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις επόμενες προεδρικές εκλογές.

Να υπενθυμίσουμε πως την εβδομάδα που πέρασε οι φυλλάδες του Τύπου έγραψαν πως η Κλίντον χρησιμοποιούσε τον προσωπικό λογαριασμό της του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επίσημη αλληλογραφία της, ενώ βρισκόταν στην θέση του υπουργού Εξωτερικών.
Οι τοποθετήσεις για το εξώφυλλο είναι ποικίλες. Το περιοδικό ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ένα άρθρο στο οποίο παρουσιάζει 34 παραδείγματα με εξώφυλλα προσώπων «που δείχνουν σαν να έχουν κέρατα».

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του πρώην προέδρου και συζύγου της, Μπιλ Κλίντον, του πάπα Βενέδικτου, του πάπα Ιωάννη Παύλου του β', του Τζον Τραβόλτα και του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. 

Αυτή, άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που το Time φιλοξενεί στο εξώφυλλό του μία «διαβολική» Κλίντον. Παρεμφερή κέρατα είχε η ίδια στο εξώφυλλο του περιοδικού της 16ης Νοεμβρίου 2009.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.