ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγοράστε σπίτι με 0,07 ευρώ!

11:30 - 22 Μαρ 2015 | Trends
Αγοράστε σπίτι με 0,07 ευρώ!
Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε σπίτι αλλά τα οικονομικά σας δεν το επιτρέπουν, ψάξαμε και βρήκαμε την ιδανική λύση για εσάς! Φυσικά η πρόταση απευθύνεται στους πιο extreme τύπους, καθώς δεν αφορά καν την Ελλάδα.

Ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι με δική του παραλία στον Αρκτικό Κύκλο και πιο συγκεκριμένα στο νησί Buoya, μπορεί να γίνει δικό σας στη μοναδική τιμή των 0,07 λεπτών του ευρώ!

Η εντυπωσιακή προσφορά έχει κάνει πάταγο στο διαδίκτυο. Όχι, δεν τρελάθηκε ο ιδιοκτήτης. Αντίθετα, ο Νορβηγός Kent Karlsen πουλάει το σπίτι αυτό τόσο φτηνά, ενώ βάζει μονάχα έναν όρο στον υποψήφιο αγοραστή.

Ποιος είναι αυτός; Να ανακαινίσει την κατοικία που είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Μάλιστα, όπως ο ίδιος εξηγεί, ελπίζει να βρει έναν καλό αγοραστή που θα δώσει στο εξοχικό την παλιά του αίγλη.

«Είχα πάντα την ελπίδα ότι θα το ανακαίνιζα αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ και είναι πραγματικά πολύ κρίμα ένα τόσο ωραίο ακίνητο σήμερα να καταρρέει. Δεν ήθελα απλά να το πουλήσω σε κάποιον που θα το παραμελούσε και θα το εγκατέλειπε. Γι’ αυτό το δίνω σε τιμή ευκαιρίας. Είναι ακατοίκητο από το 1970 και θέλω οι νέοι ιδιοκτήτες να το φτιάξουν εξ ολοκλήρου», σχολιάζει.

spiti 2

 

spiti 3

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.