ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γραφείο Ταξιδίων η Βουλή

10:06 - 11 Ιουν 2015 | Trends
Γραφείο Ταξιδίων η Βουλή
«Με ρίξανε άγρια…» μονολογούσε απογοητευμένος στο καφενείο στην διάρκεια της περασμένης Βουλής, επαρχιώτης βουλευτής τον οποίο στις ομάδες φιλίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τον έφερε η μοίρα να συμμετέχει στην Επιτροπή Φιλίας Ελλάδας- Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας. Ποιος έχει όρεξη να ταξιδεύει στις εσχατιές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης;

Δυστυχώς οι καλοί προορισμοί, όπως ας πούμε, ΗΠΑ, Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Αυστραλία, Ιαπωνία είναι λίγοι και δε φτάνουν για όλους.

Την περασμένη βδομάδα στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο Άδωνης Γεωργιάδης ειρωνεύτηκε τη Ραχήλ Μακρή για το πρόσφατο ταξίδι της στο Τόκυο, όταν σε κάποια απορία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, είπε «Πρόεδρε να της το εξηγήσετε στα γιαπωνέζικα»!..   

Εύφλεκτη η βουλευτής Κοζάνης, απάντησε στον πρώην υπουργό «πήγαινε να κάνεις καμιά γιόγκα με τη σύζυγό σου», αξιοποιώντας σχετική ανάρτηση της συζύγου του βουλευτή της ΝΔ, Ευγενίας Μανωλίδου, όπου φαινόταν να κάνει γιόγκα με μπικίνι.    

Η απάντηση ήρθε από το μακρυνό παρελθόν της ελληνικής οικογένειας: «Εγώ τη γιόγκα την πληρώνω από τη τσέπη μου και όχι όπως εσύ πας ταξίδια στην Ιαπωνία με τα λεφτά του ελληνικού λαού».

Πόσο κόστισε αλήθεια το ταξίδι της Ραχήλ; Μια μικρή έρευνα αποκαλύπτει ότι η Βουλή των Ελλήνων, δηλαδή σε τελική ανάλυση οι φορολογούμενοι πολίτες, πληρώνουν κάμποσα εκατομμύρια κάθε χρόνο, σε κοινοβουλευτικές αποστολές, αμφίβολης χρησιμότητας.  

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο penna.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.