ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Πρέβεζα το Rapido Molino Festival

00:10 - 28 Ιουλ 2015 | Trends
Στην Πρέβεζα το Rapido Molino Festival
Η ελληνική και η ξένη μουσική το Σάββατο 08 και Κυριακή 09 Αυγούστου ακούγονται δυνατά στην Κεντρική Πλατεία Γοργομύλου Πρεβέζης του Δήμου Zηρού στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου «Rapido Molino» που διοργανώνει ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής. στην πλατεία του Γοργομύλου στην Ήπειρο.

Πιο συγκεκριμένα συμμετέχουν το Σάββατο 08 Αυγούστου ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, οι
Salto mortale και ο Βαγγέλης Κοσίνας. Ενώ την Κυριακή 09 Αυγούστου ο Joe Lynn Turner (DEEP PURPLE, RAINBOW ), ο Ron " Bumblefoot" Thal ( Guns 'n' Roses ), ο G. Gakis & Trumblemakers, οι Neperia, Bandemonic και Crimson Vein ανεβαίνουν στη σκηνή για να δώσουν ένταση στην καλοκαιρινή βραδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές λαμβάνοντας υπ' όψιν την οικονομική συγκυρία ακολούθησαν μια άκρως ευέλικτη πολιτική για τα εισιτήρια. Έτσι τα παιδιά μέχρι 14 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ στη διαδικασία προπώλησης τα διήμερα στοιχίζουν 13 ευρώ, ενώ τα μονοήμερα 8 ευρώ/ημέρα. Για αγορές την ίδια ημέρα το κόστος είναι 10 ευρώ /ημέρα
Για τα σημεία προπώλησης στο rapidomolino.com και στο Facebook!!
Ώρα έναρξης 20:30

ΙΣΤΟΡΙΑ :

Στο μακρινό 2004 ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Γοργομύλου Πρεβέζης παρακινούμενος από μία ομάδα νέων του χωριού διοργάνωσε με πενιχρά μέσα το 1 Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου που στην πορεία ονομάστηκε Rapido molino Music Festival και φιλοξένησε πολλούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα από την χώρα μας. Καλλιτέχνες μοναδικούς όπως οι Β. Παπακωνσταντίνου, Γ. Αγγελάκας, Χρ. Θηβαίος, Μπ. Στόκας, Λάκης Παπαδόπουλος, Γ. Μηλιώκας Ν. Ζιώγαλας, Γ. Ζουγανέλης, Γ. Γιοκαρίνης, Πάνος Μουζουράκης, και συγκροτήματα με μεγάλη ιστορία όπως οι SOCRATES, BLUES WIRE, G. GAKIS & TROUBLEMAKERS, 15 50. Επίσης φιλοξενήθηκαν στη σκηνή του RAPIDO MOLINO πολλά τοπικά συγκροτήματα που παρουσίασαν τη δουλειά τους. Πέρυσι, στο φεστιβάλ φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά καλλιτέχνης από το εξωτερικό, ήταν ο Barry Barnes σε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Rory Gallagher. Φέτος το φεστιβάλ είναι πολύ περήφανο γιατί θα φιλοξενήσει το Σάββατο 08 Αυγούστου έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες στην Ελλάδα τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, ενώ την Κυριακή 09 Αυγούστου θα φιλοξενήσει ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα όλων των εποχών στη rock μουσική τη φωνή των DEEP PURPLE και των RAINBOW, τον JOE LYNN TURNER και τον ανεπανάληπτο RON "BUMBLEFOOT" THAL τον κιθαρίστα των Guns 'n' Roses σε δύο βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες για όλους !!!! Μαζί τους θα εμφανιστεί ο G. Gakis & Trublemakers και πολλά ακόμα συγκροτήματα από τις γύρω περιοχές.

Το Rapido molino Music Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ηπείρου σε διάρκεια και αντοχή στο χρόνο γιατί είναι μία προσπάθεια που πηγάζει από την ψυχή των διοργανωτών και πραγματοποιείται με τη βοήθεια εθελοντών νέων της περιοχής!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.