ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από το άζυμο ψωμί... στα σύγχρονα καρβέλια

09:49 - 28 Ιαν 2016 | Trends
Από το άζυμο ψωμί... στα σύγχρονα καρβέλια
Ταξιδεύουμε 30.000 χρόνια πριν όταν η ιστορία του ψωμιού στην Ευρώπη ξεκινά να γράφεται με μαύρο μελάνι.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για μια εκδοχή πάστας σιτηρών, φτιαγμένης από καβουρδισμένους και αλεσμένους κόκκους δημητριακών και νερούπου μπορεί να προέκυψε τυχαία κατά το μαγείρεμα ή και σκόπιμα μετά από πειραματισμό με αλεύρι ολικής αλέσεως και νερό. Το πιο πιθανό είναι να ήταν άζυμο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο penna.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.