ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποια...Όσκαρ; Το "τσαντάκι" μετράει!

10:48 - 02 Μαρ 2016 | Trends
Ποια...Όσκαρ; Το "τσαντάκι" μετράει!
Στην απονομή των Όσκαρ, μπορούμε να πούμε πως ό,τι έγινε, έγινε. Ο Ντι Κάπριο, μεταξύ άλλων, πήρε επιτέλους το βραβείο, έστω κι αν χρειάστηκε να σέρνεται στη μιάμιση από τις δύο και κάτι ώρες της ταινίας προσπαθώντας να...σηκωθεί. Οι απονομές ολοκληρώθηκαν και κάθε κατεργάρης πήγε στον πάγκο του, στην πιο "ρατσιστική", αφού δεν υπήρχε μαύρος υποψήφιος και ως εκ τούτου, χαμηλότερη σε θεαματικότητα τελετή.

Και τώρα; Οι διοργανωτές δεν αφήνουν παραπονεμένον κανέναν!  Καθένας από τους 25 υποψήφιους για τα χρυσά αγαλματίδια αποχώρησε με το καθιερωμένο "swag bag".

Το τσαντάκι με τα δώρα που πήραν φέτος ξεπέρασε σε αξία τα 232.000 δολάρια κι είναι το ακριβότερο τσαντάκι των τελευταίων ετών, γεγονός που μάλλον κακομαθαίνει λίγο περισσότερο τα λαμπερά αστέρια του Χόλιγουντ.

Από την πλευρά της η Ακαδημία, που εξασφάλισε τα δώρα για τους ηθοποιούς, τονίζει πως η φετινή τσάντα εμπεριέχει μια σειρά από υπέροχα δώρα, που στόχο έχουν να ευχαριστήσουν εκείνους που θα τα λάβουν, ακόμη και αν διαθέτουν τα χρήματα να αποκτήσουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο penna.gr

Τελευταία τροποποίηση στις 10:52 - 02 Μαρ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.