Οι Effy Alexakis και Leonard Janiszewski που επιμελήθηκαν το βιβλίο Greek Cafes & Milk Bars of Australia που δημοσιεύτηκε σε πολλά ΜΜΕ στο εξωτερικό, ανάμεσα τους και η Daily Mail, γράφουν ότι «Στην Αυστραλία, ακόμα θυμόμαστε σε κάθε προάστειο, σε κάθε επαρχιακή πόλη, υπήρχε το ελληνικό καφέ ή γαλακτοπωλείο, ανοιχτό 24 ώρες και 7 μέρες την εβδομάδα. Θυμόμαστε το Νιαγάρα, τον Παρθενώνα, το Καλιφόρνια, το Αστόρια, το Παράγων.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο penna.gr