ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πως να χάσετε γρήγορα και εύκολα βάρος!

10:30 - 17 Ιουλ 2016 | Trends
Πως να χάσετε γρήγορα και εύκολα βάρος!
Δοκιμάστε αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο αδυνατίσματος και γίνετε... θεές σε λίγες μέρες!

Δύο εβδομάδες είναι αρκετές για να απαλλαγείτε από σημαντικό ποσοστό του βάρους σας σε λίπος, χωρίς την απώλεια μυϊκής μάζας και να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις χωρίς περιττά κιλά!

Η δίαιτα Diet Tube ξεκίνησε ως μια θεραπευτική αγωγή αδυνατίσματος με χρήση ενός σωλήνα σίτισης, αλλά τελευταία εφαρμόζεται με πολύ καλά αποτελέσματα και η προσαρμογή της, που απευθύνεται σε όσους δεν μπορούν να εξοικειωθούν με την ιδέα του σωλήνα σίτισης, αλλά επιθυμούν να χάσουν σημαντικό ποσοστό του σωματικού τους βάρους, σε καθαρό λίπος, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα διατροφής Diet Τube

Η σύσταση του προγράμματος διατροφής είναι εξατομικευμένη και στηρίζεται σε λεπτομερείς κλινικές σωματομετρήσεις. Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο υπόσχεται την απώλεια περίπου 6 - 8% του σωματικού βάρους σε λίπος, μέσα σε λίγες μέρες, χωρίς να χαθεί μυϊκή μάζα. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της κέτωσης, μίας διαδικασίας κατά την οποία ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις αποθήκες λίπους για την παραγωγή της ενέργειας που χρειάζεται για όλες τις φυσιολογικές σωματικές και διανοητικές λειτουργίες σε καθημερινή βάση και δεν νιώθει το αίσθημα της πείνας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο fit123.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.