ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεσεσέρ-βόμβα στις διακοπές; Όχι πια... απλά οργανώστε το!

11:05 - 23 Ιουλ 2016 | Trends
Χαμούλης στο νεσεσέρ σου εν όψει των διακοπών; ΌΧΙ πια! Δες πως...

Ήδη κάποιες έχουμε κάνει τις πρώτες καλοκαιρινές μας εξορμήσεις. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα όταν ετοιμαζόμαστε για διακοπές, είναι ποια καλλυντικά και πόσα να πάρουμε μαζί μας.

Μπορεί να μην θες να κουβαλήσεις ολόκληρο beauty salon μαζί σου, αλλά οπωσδήποτε θες να έχεις τα πάντα για κάθε ενδεχόμενο και περίσταση. Για αυτό και παίρνεις τα πάντα, ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιήσεις ούτε τα μισά από αυτά.

Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι για διακοπές και θέλεις να αποφύγεις το extra βάρος, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και βγες κερδισμένη.

1. Φυσικά ο προορισμός παίζει σημαντικό ρόλο, όπως και οι δραστηριότητες που θα επιλέξεις εκεί. Έτσι για παράδειγμα αν έχεις προγραμματίσει ταξιδάκι σε ακόμη πιο ζεστό μέρος, πάρε καλλυντικά που να αντέχουν στην έντονη ζέστη, για να αποφύγεις το ανεπιθύμητο clown look. Επίσης, αν οι διακοπές σου δεν περιλαμβάνουν επίσημες εξόδους, δεν είναι ανάγκη να έχεις όλα «πολεμοφόδια» για ένα έντονο βραδινό μακιγιάζ. Ελαφρύ make-up, concealer, μερικές ανοιχτόχρωμες σκιές και τα αγαπημένα σας lip gloss είναι υπεραρκετά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο fit123.gr

Τελευταία τροποποίηση στις 11:09 - 23 Ιουλ 2016
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.