ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τελικά η Ιταλία... έχει κάτι από Ελλάδα!

09:53 - 16 Αυγ 2016 | Trends
Τελικά η Ιταλία... έχει κάτι από Ελλάδα!
Ακόμα κι αν βρίσκεσαι ακόμα στο γραφείο και νιώθεις πως οι μέρες δεν περνούν… Ακόμα κι αν η άδεια σου αργεί και δεν βλέπεις την ώρα να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να ξεχυθείς στις πιο εξωτικές παραλίες… Κουράγιο! Κάνε τα σχέδια σου για αυτό αλλά και για τα επόμενα καλοκαίρια και μην ξεχνάς. Τα όνειρά σε κρατούν ζωντανό.

Σήμερα ταξιδεύουμε στην Ιταλία, από τη Σικελία ως το Πορτοφίνο στα βόρεια και ανακαλύπτουμε τα πιο γραφικά χωριά της δίπλα στο κύμα. Άλλα πολυφωτογραφημένα και άλλα γνωστά μόνο στους μυημένους, όλα όμως με σκηνικό βγαλμένο από καρτ-ποστάλ…

Πορτοφίνο

Το μικροσκοπικό ψαροχώρι των μόλις 500 κατοίκων θεωρείται ένα από τα πιο hot σημεία της ιταλικής Ριβιέρα. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Γένοβα και αποτελεί την πολυτελή απάντηση στα rustic χωριά της Ιταλίας: τα γοητευτικά δρομάκια είναι γεμάτα ακριβές μπουτίκ διεθνών οίκων, γκουρμέ εστιατόρια και μερικές από τις πιο περιζήτητες βεράντες σε όλη τη Μεσόγειο. Καθώς το πλοίο πλησιάζει στον κόλπο του Τικίλιο όπου βρίσκεται, νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε λιμανάκι της Καραϊβικής.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο penna.gr

Τελευταία τροποποίηση στις 10:33 - 16 Αυγ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.