Αν θέλετε μια πόταση διαφορετική από την παραδοσιακή γαλοπούλα, αλλά πάντα πιστή στο πνεύμα των ημερών, αυτή η συνταγή της Γεωργίας Ζερβού από το www.cookwithme.gr εγγυάται σίγουρη επιτυχία!
Υλικά για 4 μερίδες
800γρ σπάλα χοιρινή κομμένη σε μερίδες
2 κυδώνια
4 πατάτες
2 πορτοκάλια
1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί
1 μεγάλη κ.σ. μέλι
1 ξύλο κανέλας
15 δαμάσκηνα χωρίς το κουκούτσι
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
15-20 αμύγδαλα ωμά και ανάλατα
Δενδρολίβανο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο mamamia.gr