Το «Μαύρισμα» είναι ένας τρόπος μαγειρέματος που προέρχεται από την κουζίνα της Νέας Ορλεάνης (Κατζούν) που συνδυάζει τη μαγειρική της γαλλικής υπαίθρου με την αντίστοιχη του Aμερικανικού Νότου.
Οι γαρίδες καλύπτονται με ένα θαυμάσιο μιξ από πικάντικα μπαχαρικά και βότανα και τσιγαρίζονται στο τηγάνι ενώ η μαύρη ζάχαρη που περιέχει το μείγμα καραμελώνει μόλις η γαρίδα φτάσει στο τηγάνι και την κάνει τόσο τραγανή, που δύσκολα θα της αντισταθείτε!
Διαβάστε περισσότερα στο mamamia.gr