ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Μαυρισμένες» γαρίδες

16:54 - 12 Μαρ 2019 | Trends
«Μαυρισμένες» γαρίδες
Σίγουρα δεν πρόκειται για παραδοσιακό πιάτο της Σαρακοστής, όμως είναι το ιδανικό για το βράδυ μετά την Καθαρή Δευτέρα! Γίνονται γρήγορα και εύκολα ενώ μπορείτε να τις συνοδεύεσετε με ζυμαρικά και ρύζι ή και σκέτες!

Το «Μαύρισμα» είναι ένας τρόπος μαγειρέματος που προέρχεται από την κουζίνα της Νέας Ορλεάνης (Κατζούν) που συνδυάζει τη μαγειρική της γαλλικής υπαίθρου με την αντίστοιχη του Aμερικανικού Νότου.

 

Οι γαρίδες καλύπτονται με ένα θαυμάσιο μιξ από πικάντικα μπαχαρικά και βότανα και τσιγαρίζονται στο τηγάνι ενώ η μαύρη ζάχαρη που περιέχει το μείγμα καραμελώνει μόλις η γαρίδα φτάσει στο τηγάνι και την κάνει τόσο τραγανή, που δύσκολα θα της αντισταθείτε!

 

Διαβάστε περισσότερα στο mamamia.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.