ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προβιοτικά: Πότε και πόσο συχνά πρέπει να τα καταλώνουμε

08:59 - 06 Δεκ 2019 | Trends
Προβιοτικά: Πότε και πόσο συχνά πρέπει να τα καταλώνουμε
Τι ισχύει τελικά;

Ας ξεκινήσουμε απο το γεγονός οτι τα προβιοτικά περιέχουν τα ίδια βακτήρια με αυτά που υπάρχουν στο έντερο. Τροφές όπως το γιαούρτι, το κεφίρ, το miso περιέχουν προβιοτικά. Τα προβιοτικά είναι ζωντανά βακτήρια και ζυμομύκητες, τα οποία ονομάζονται ‘’καλοί’’ μικροοργανισμοί επειδή ωφελούν τον οργανισμό και ειδικά το πεπτικό μας σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα στο citywoman.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.