ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Swarowski: Παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020

07:48 - 22 Μαϊ 2020 | Trends
Swarowski: Παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020
Αυτή τη σεζόν, η Swarovski Eyewear προσφέρει στις γυναίκες τη δυνατότητα να δουν με διαφορετικό τρόπο τον κόσμο τους, χάρη στην καταπληκτική και εκθαμβωτική Συλλογή Γυαλιών Α/Κ 2020.

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, Nathalie Colin, μιλά για τη συλλογή γυαλιών: «Ανεξάρτητα από εάν πηγαίνετε στο γραφείο, χαλαρώνετε σε μια τροπική παραλία ή αντιμετωπίζετε τις υψηλές θερμοκρασίες της πόλης, τα γυαλιά ηλίου και οράσεως αποτελούν "must" αξεσουάρ που απογειώνουν τη λάμψη σας στη στιγμή. Αυτά τα απαραίτητα στοιχεία μιας γκαρνταρόμπας ανανεώνουν το στυλ σας και συνάμα αλλάζουν τη θεώρησή σας για τον κόσμο που σας περιβάλλει, καθώς τον καθιστούν πιο ζωηρό, λαμπερό και πολύχρωμο».

Η συλλογή περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα από νέα σχέδια –που όλα εκπέμπουν τη χαρακτηριστική λάμψη Swarovski– σε διαχρονικά σχήματα, τα οποία συνδυάζουν εκθαμβωτικές νέες λεπτομέρειες με τις σύγχρονες τάσεις. Τα νέα χρώματα που αντλούν έμπνευση από το ουράνιο τόξο διαποτίζουν με παλλόμενη ενέργεια την παλέτα της σεζόν και αντισταθμίζονται εξαίσια από το μαύρο –που είναι πάντα στη μόδα– καθώς και από πιο απαλές αποχρώσεις. Οι λεπτομέρειες από κρύσταλλα Swarovski σε κάθε σχέδιο ενισχύουν τη λάμψη και απογειώνουν το στυλ αυτών των γυαλιών.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ – ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

sk0280 h32w jpgjpg

SK0280: Μιμηθείτε το ουράνιο τόξο

Με πηγή έμπνευσης το φάσμα φωτός του κρυστάλλου, οι λεπτομέρειες από κρύσταλλα Swarovski σε αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, που περιβάλλουν το μινιμαλιστικό στρογγυλό μεταλλικό σκελετό, προσθέτουν μια χαρούμενη πινελιά χρώματος στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας.

sk028101b jpgjpg

SK0281: Ουράνιο τόξο και μονοχρωμία

Για τις γυναίκες που θέλουν να προσθέσουν μια πιο διακριτική λάμψη χρώματος, αυτό το trendy οβάλ σχέδιο κοσμείται από εκλεπτυσμένα κρύσταλλα Swarovski στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου στη μετόπη του σκελετού.

sk028232b jpgjpg

SK0282: Το αγαπημένο «cat-eye» με ανανεωμένο στυλ Αυτή τη σεζόν η Swarovski παρουσιάζει για πρώτη φορά μια νέα εκδοχή του δημοφιλούς σχεδίου γυαλιών ηλίου Diva. Θηλυκό και πάντα trendy, αυτό το επανασχεδιασμένο «cat- eye» συνδυάζει μεταλλική μετόπη και βραχίονες με ντεγκραντέ φιμέ φακούς, ενώ το επάνω μέρος του σκελετού περιλαμβάνει τμήματα σε μαύρο και ανοιχτό χρυσό τόνο, με διακόσμηση από κρύσταλλα Swarovski.

sk027733f jpgjpg

SK0277: Σκελετός που ακτινοβολεί

Απογειώστε την καθημερινή σας εμφάνιση με αυτό το ρομαντικό σχέδιο που αντλεί έμπνευση από τη φύση. Οι φινετσάτες πέρλες Swarovski και οι εξαίσιες κρυστάλλινες λεπτομέρειες σε ποικιλία κοπών και χρωμάτων συνθέτουν ένα λαμπερό λουλούδι στον βραχίονα των γυαλιών.

sk028630f jpgjpg

SK0286: Λιτή αισθητική με λαμπερές πινελιές

Αυτό το σχέδιο αποπνέει κομψότητα για μια γυναίκα που χαρακτηρίζεται από διακριτική αυτοπεποίθηση. Η trendy διπλή γέφυρα συμπληρώνει τη λιτή αισθητική και τις λεπτομέρειες από κρύσταλλα Swarovski σε σχήμα σταγόνας στις σαρνιέρες.

sk028916z jpgjpg

SK0289: Με έμπνευση από τα ουράνια σώματα

Αντλώντας έμπνευση από τη μαγεία του νυχτερινού ουρανού, αυτός ο μοντέρνος ευμεγέθης στρογγυλός σκελετός συνδυάζει ιδανικά τους γυαλιστερούς μεταλλικούς τόνους με ένα εντυπωσιακό μείγμα από κοπές κρυστάλλου Swarovski γύρω από τους φακούς.

sk029101b jpgjpg

SK0291: Διαχρονικό, γεμάτο θηλυκότητα σχέδιο εμπνευσμένο από τα ουράνια σύμβολα

Το σχέδιο αυτό αντλεί έμπνευση από τον νυχτερινό ουρανό. Ο ευμεγέθης, ευκολοφόρετος ορθογώνιος σκελετός, που προσφέρει ιδανική κάλυψη, περιλαμβάνει λεπτεπίλεπτα κρύσταλλα Swarovski στους βραχίονες αποπνέοντας λάμψη και κομψότητα.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ – ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ

sk5366001 jpgjpg

SK5366: Κομψότητα με κεφάτες χρωματιστές πινελιές

«Παίξτε» με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, χάρη σε αυτό το παιχνιδιάρικο, ορθογώνιο σχέδιο. Ο trendy συνδυασμός οξικής ρητίνης και μετάλλου αναδεικνύεται χάρη στις λαμπερές λεπτομέρειες από κρύσταλλα Swarovski σε έντονους τόνους.

sk5364028 jpgjpg

SK5364: Στρογγυλός σκελετός με μοντέρνες πινελιές

Η τάση για στρογγυλούς σκελετούς είναι πιο ισχυρή από ποτέ αυτή τη σεζόν και η Swarovski αναδεικνύει την παγκοσμίου φήμης δεξιοτεχνία της όσον αφορά τα χρώματα, με κρυστάλλινες λεπτομέρειες στα χρώματα του ουράνιου τόξου ή σε ασορτί αποχρώσεις που κοσμούν τους βραχίονες.

sk5379 d092 jpgjpg

SK5379-D: Ένα κλασικό σχέδιο που ακολουθεί την τάση για χρώματα του ουράνιου τόξου

Αυτό το ευκολοφόρετο και διαχρονικό σχήμα ανανεώθηκε για αυτή τη σεζόν. Ο trendy συνδυασμός οξικής ρητίνης και μετάλλου αναδεικνύεται χάρη στα πολύχρωμα κρύσταλλα Swarovski στους βραχίονες – ιδανικά για τις γυναίκες που θέλουν να προσθέσουν μια πινελιά από τα χρώματα του ουράνιου τάξου στο σύνολό τους.

sk5362001 jpgjpg

SK5362: Το εντυπωσιακό στυλ «cat-eye»

Αυτός ο εντυπωσιακός και γεμάτος θηλυκότητα σκελετός αποτελεί την πιο πρόσφατη εκδοχή της δημοφιλούς σειράς Diva. Το εκθαμβωτικό κρυστάλλινο ύφασμα Swarovski προσφέρει άκρως εντυπωσιακή λάμψη.

sk5363032 jpgjpg

SK5363: Τrendy λαμπερό επάνω μέρος σκελετού

Καθώς οι λεπτομέρειες από κρύσταλλα Swarovski κοσμούν το επάνω μέρος του σκελετού, αυτό το σχέδιο συνθέτει εξαιρετικά εντυπωσιακό στυλ. Ο δημοφιλής σκελετός Diva αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για αυτό το μοντέρνο σχέδιο «cat-eye», στο οποίο έχει εφαρμοστεί η τεχνική τοποθέτησης του αστραφτερού κρυστάλλινου υφάσματος Swarovski.

sk5369033 jpgjpg

SK5369: Ρομαντικός, πολυτελής και λαμπερός

Η Swarovski κοσμεί αυτόν τον εκλεπτυσμένο ελαφρύ μεταλλικό σκελετό με ένα λαμπερό μπουκέτο λουλουδιών στους βραχίονες, το οποίο αποτελείται από πέρλες Swarovski και εξαίσιες κρυστάλλινες λεπτομέρειες από ποικίλες κοπές και χρώματα.

sk5367056 jpgjpg

SK5367: Κομψές πέρλες Swarovski και κρυστάλλινες λεπτομέρειες

Αυτό το ορθογώνιο σχέδιο συνδυάζει το μέταλλο με την οξική ρητίνη και περιλαμβάνει ένα ρομαντικό μπουκέτο από κρύσταλλα και πέρλες Swarovski στους βραχίονες.

sk5380033 jpgjpg

SK5380: Το βλέμμα στραμμένο στο φεγγάρι και στα αστέρια

Αυτός ο trendy ευμεγέθης στρογγυλός σκελετός συνδυάζει μεταλλικούς τόνους και μια γοητευτική ποικιλία από κοπές κρυστάλλου Swarovski γύρω από τους φακούς, που αποπνέουν τη μαγεία του νυχτερινού ουρανού.

sk5382047 jpgjpg

SK5382: Φέρτε τη τάση για ουράνια σώματα στην καθημερινότητα

Προσθέστε μια πινελιά ουράνιας γοητείας στις καθημερινές εμφανίσεις με αυτό το εντυπωσιακό σχέδιο σε μαύρο, που περιλαμβάνει λεπτομέρειες από κρύσταλλα Swarovski στους βραχίονες.

Για να μάθετε περισσότερα για τη Swarovski, ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Facebook ή επισκεφθείτε την τοποθεσία Swarovski.com, ενώ για να δείτε πώς δίνουν λάμψη στα σύνολά τους άλλες φίλες της εταιρείας μας, επισκεφθείτε την πλατφόρμα #SparkDelight της Swarovski.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.