ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παχαίνει ο καφές σύμφωνα με τους επιστήμονες

07:47 - 18 Δεκ 2020 | Trends
Παχαίνει ο καφές σύμφωνα με τους επιστήμονες
Ο καφές, το πλέον αγαπημένο ρόφημα στον κόσμο, έχει αμέτρητα οφέλη για την υγεία, όπως η προστασία του εγκεφάλου από την άνοια, η μείωση του κινδύνου πρόωρου θανάτου και ο μειωμένος κίνδυνος παθήσεων του ήπατος, ωστόσο μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη δείχνει ότι έχει και ένα –και μοναδικό ελπίζουμε– μειονέκτημα.

Ακόμη κι όταν τον απολαμβάνουμε σκέτο, δηλαδή χωρίς ζάχαρη ή γάλα, και επομένως παίρνουμε σχεδόν μηδενικές θερμίδες από αυτόν, ο καφές προωθεί έμμεσα την αύξηση του σωματικού μας βάρους, διαπίστωσαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Κορνέλ.

Διαβάστε περισσότερα στο penna.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.