ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Κότσιρας: Εχω πληρώσει ακριβά για τις πολιτικές μου απόψεις

17:32 - 03 Φεβ 2021 | Trends
Γιάννης Κότσιρας: Εχω πληρώσει ακριβά για τις πολιτικές μου απόψεις
Ο δημοφιλής ερμηνευτής επιστρέφει στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, με μια μουσική παράσταση- που θα μεταδοθεί σε live streaming- αφιερωμένη στο γνήσιο ελληνικό τραγούδι από τη δεκαετία του ’30 μέχρι και σήμερα.

Κάθε φορά που τον συναντώ ή βρίσκομαι σε live του, επιβεβαιώνει την άποψη και την εικόνα που έχω σχηματίσει για εκείνον. Προσηνής, ρεαλιστής και ρομαντικός ταυτόχρονα. Μια ευγενική φυσιογνωμία που εκπέμπει σεβασμό και σοβαρότητα. Άνθρωπος που σε καθηλώνει όχι μόνο με τις καλλιτεχνικές του ικανότητες αλλά και με την προσωπικότητά του.

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του αξιοζήλευτες συνεργασίες και αμέτρητες εμπειρίες αποτελεί έναν σημαντικό εκπρόσωπο για το μουσικό γίγνεσθαι της χώρας μας. Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Μαρκόπουλος, Θάνος Μικρούτσικος, Μίμης Πλέσσας είναι κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα ελλήνων δημιουργών που έχει συνεργαστεί δισκογραφικά και συναυλιακά. Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι από την πλούσια δισκογραφία του οι περισσότεροι δίσκοι του έχουν διακριθεί ως πλατινένιοι ή χρυσοί.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Γιάννη Κότσιρα στο monopoli.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.