ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μελίνα Κανά: Είμαι ανοιχτή στο καινούριο

07:30 - 04 Ιουλ 2021 | Trends
Μελίνα Κανά: Είμαι ανοιχτή στο καινούριο
H Μελίνα Κανά είναι μία ερμηνεύτρια που σίγουρα έχει αφήσει το «στίγμα» της στην ελληνική μουσική. Ξεκινώντας στο πλάι του Νίκου Παπάζογλου, φάνηκε από την αρχή πόσο λαμπρή θα ήταν η πορεία της στο τραγούδι. Και πράγματι η καριέρα της, που μετρά πλέον τρεις δεκαετίες, μόνο επιτυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, με τραγούδια και συνεργασίες (ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου) που άφησαν εποχή, με την φωνή της να έχει «ντύσει» μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια στην ιστορία του ελληνικού πενταγράμμου, τραγούδια που έχουν για πάντα συνδεθεί στη μνήμη μας με την ξεχωριστή χροιά της.

Φέτος, μετά από μία σύντομη απουσία, η Μελίνα Κανά επιστρέφει με έναν νέο δίσκο. Η σπουδαία ερμηνεύτρια λοιπόν συνάντησε ξανά τον Θέμη Καραμουρατίδη, έναν από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της γενιάς του και ετοιμάζει έναν ολοκληρωμένο κύκλο τραγουδιών που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Το πρώτο από αυτά τα τραγούδια είναι η «Σπίθα», σε στίχους της Λιζέτας Καλημέρη, που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ.

Εμείς με αφορμή τον νέο αυτό κύκλο τραγουδιών, μιλήσαμε με την Μελίνα Κανά για το νέο της τραγούδι, την «σπίθα» που έχει μέσα της και φυσικά για τις καλοκαιρινές της συναυλίες.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο monopoli.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.