ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

CΩntact: Εντυπώσεις από τη διαδραστική παράσταση δρόμου στο Πεδίον του Άρεως

16:59 - 23 Σεπ 2021 | Trends
CΩntact: Εντυπώσεις από τη διαδραστική παράσταση δρόμου στο Πεδίον του Άρεως
Με τα δεδομένα να αλλάζουν συνεχώς, λόγω της πανδημίας που έχει αναστατώσει τις ζωές μας τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια, το cΩntact έρχεται να δώσει την λύση για μία ασφαλέστερη αλλά εξίσου διασκεδαστική εμπειρία θεάτρου.

Μία μέρα, όπως όλες τις άλλες, κάνουμε τη βόλτα μας στο Πεδίον του Άρεως, φορώντας φυσικά την μάσκα μας και τα ακουστικά μας. Βλέπουμε μία κοπέλα να κάθεται μόνη της σε ένα παγκάκι αλλά δεν δίνουμε σημασία, γιατί άλλωστε να δίναμε. Ξαφνικά, από εκεί που ακούγαμε το αγαπημένο μας τραγούδι, ακούμε ένα μουρμουρητό και μία «προσπάθεια» κάποιας κοπέλας να τραγουδήσει. Η προσπάθεια αυτή μετατρέπεται σε αγανάκτηση καθώς δεν θυμάται σωστά τους στίχους και παλεύει να τους βρει.

Δεν γίνεται, σκεφτόμαστε, μάλλον χάλασαν τα ακουστικά και η κοπέλα σκέφτεται δυνατά, για αυτό την ακούμε. Και όμως, η κοπέλα που πριν είδαμε στο παγκάκι, ούτε που ανοίγει το στόμα της μα εμείς συνεχίζουμε να την ακούμε. Και θα την ακούμε για τα επόμενα 45 λεπτά, κάνοντας μία από τις πιο διαφορετικές και διαδραστικές βόλτες που έχουμε κάνει στο Πεδίον του Άρεως.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.