ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Burger Fest επέστρεψε: 5 must στάσεις που πρέπει να κάνεις στη «γιορτή» των burgers

22:24 - 02 Οκτ 2021 | Trends
Το Burger Fest επέστρεψε: 5 must στάσεις που πρέπει να κάνεις στη «γιορτή» των burgers
Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας για το burger επιστρέφει στην αγορά του Ο.Α.Κ.Α και εμείς σας προτείνουμε 12 must στάσεις για τα μπιφτεκόψωμα που πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσετε.

Το burger είναι για πολλούς από εμάς το αγαπημένο μας fast food. Είτε το κλασικό με μπιφτέκι, είτε με κοτόπουλο, είτε στις vegan εκδοχές του, είναι πάντα η πιο χορταστική επιλογή. Το αγαπημένο μας φαγητό μάλλον το οφείλουμε στους Γερμανούς και συγκεκριμένα στο Αμβούργο, αν και σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, η λέξη hamburger είναι απλά η ονομασία του burger με χοιρινό, και δεν έχει κάποια σχέση με την λέξη Hamburg (Αμβούργο). Επειδή όμως ιστορικοί δεν είμαστε, αλλά αγαπάμε τα λαχταριστά αυτά ψωμάκια, ας δεχτούμε πως από όπου και αν προέρχονται, όποιος και να τα έφτιαξε, εμείς θα τα έχουμε στην καρδιά μας έτσι και αλλιώς.

Τώρα λοιπόν που ξεκίνησε το Burger Fest 2021, θα ήταν… αμαρτία να μην αδράξουμε την ευκαιρία που μας δίνεται να δοκιμάσουμε κάποιες από τις δεκάδες γευστικές επιλογές που θα συναντήσουμε φέτος στην αγορά του Ο.Α.Κ.Α. στο Μαρούσι. Εκεί θα μας περιμένουν κάποια από τα πιο γνωστά brand, που ψήνουν και ετοιμάζουν καθημερινά μία από τις αγαπημένες απολαύσεις όλων.

Περισσότερα στο monopoli.gr

Τελευταία τροποποίηση στις 21:44 - 02 Οκτ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.