ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Swarovski: Ένας κόσμος εορταστικών θαυμάτων

07:15 - 10 Νοε 2021 | Trends
Swarovski: Ένας κόσμος εορταστικών θαυμάτων
Κρεμαστά στολίδια που καθρεφτίζουν μια φωτιά να τρεμοπαίζει, λάμψη που χαρακτηρίζει κάθε γιορτινή ημέρα, δώρα με θαυμαστό περιτύλιγμα και περιεχόμενο, το καθένα αφορμή για μία μοναδική στιγμή όπου το κρύσταλλο αντανακλά τη μαγεία της εποχής μέσα από την προσφορά του δώρου - θαύματος.

Από τα αστέρια-κορυφές στο Κέντρο Ροκφέλερ της Νέας Υόρκης και τη γκαλερί Vittorio Emanuele II του Μιλάνου, μέχρι τη φετινή παρουσία της Annabel στο Λονδίνο έως τις γαλήνιες στιγμές στο σπίτι, η Swarovski μας παραπέμπει πάντα στις γιορτές.

Το brand υπό την Creative Director Giovanna Engelbert, καλεί τους καταναλωτές σε ένα εορταστικό ταξίδι, συνάμα κομψό, παιχνιδιάρικο και άνετο, ενώ αναδεικνύει τρία κύρια εορταστικά τελετουργικά: τον προσωπικό καλλωπισμό, την ανταλλαγή δώρων και τη διακόσμηση του σπιτιού.

Για την Engelbert, «Το νόημα της εορταστικής περιόδου είναι να ερχόμαστε κοντά και, ιδιαίτερα μετά τα τελευταία χρόνια, είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι που δίνουμε πνοή ζωής σε αυτή την αίσθηση ζεστασιάς μέσω του εορταστικού μας προγράμματος. Ο στόχος μας είναι να ξανανιώσουμε αυτή την αίσθηση χαρωπής μαγείας που βρίσκεται στο επίκεντρο της εποχής».

B2C BRAND VISUAL HOLIDAY JWA ANIMATION 2 2 SL 72DPI RGB

ΟΙ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Η σειρά Swarovski Holiday ξυπνάει το παιδί μέσα μας και αιχμαλωτίζει, περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο, τη μαγεία που βλέπουμε παρατηρώντας το φως ενός κρυστάλλου, δημιουργώντας και επαναφέροντας αναμνήσεις. Από τη διακόσμηση του σπιτιού έως το λαμπερό κόσμημα που ξεχωρίζει, ο κόσμος της Swarovski έχει σχεδιαστεί για να προωθεί τις εκφράσεις της συντροφικότητας, της αυτοπεποίθησης και της φαντασίας – συναισθήματα που ενισχύονται από την 126-χρονη ιστορία δεξιοτεχνίας και καινοτομίας του brand. 

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Για εκδηλώσεις εντός σπιτιού ή εκτός στην πόλη, τα κοσμήματα Swarovski είναι φτιαγμένα για την προσωπική σας μοναδική εμφάνιση και να αναδεικνύουν την μοναδική σας προσωπικότητα. Καλύψτε τους καρπούς σας με αστερισμούς και μεταφερθείτε στην απαλή γαλήνη της σιωπηλής νύχτας, ή υποδεχτείτε την εποχή και το επερχόμενο νέο έτος σε πλήρες, με λαμπρό technicolor. Η απόφαση είναι μόνο δική σας!

B2C BRAND VISUAL HOLIDAY DECO TREE 1 SL GL 72dpi RGB

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Όταν τραγουδούν, «Deck the Halls», δεν τους έχουν δει ποτέ να στολίζονται έτσι. Εκθαμβωτικά κρύσταλλα σε φιγούρες, κρεμαστά στολίδια και άλλοι τύποι διακόσμησης του σπιτιού, διαχέουν το φως για να αναδείξουν την αίσθηση του κρυστάλλινου θαύματος, από μία άλλη διάσταση. Κρυστάλλινες νιφάδες χιονιού συνδυάζονται με ζυμαρένια-ανθρωπάκια από πιπερόριζα και στολίδια εμπνευσμένα από τη φύση, για μια εκθαμβωτική δόση θαύματος.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΩΝ

Όσον αφορά την ανταλλαγή δώρων, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από αυτό που αντανακλά την προσωπικότητα του παραλήπτη. Οι δημιουργίες Swarovski Crystal έχουν σχεδιαστεί ως δημιουργικές εστίες ατομικής έκφρασης που την εκφράζουν και την προκαλούν για πειραματισμό. Το θαύμα τίθεται στο επίκεντρο του θεατή.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ

Η Swarovski προσφέρει στους ανθρώπους την αυτοπεποίθηση για να είναι πραγματικά ο εαυτός τους και όσοι κάνουν τα ψώνια τους κατά την περίοδο των εορτών, καλούνται να εμπιστευτούν τη διαίσθησή τους: ποια εντύπωση δημιουργεί το κάθε κομμάτι; Πώς αναδεικνύει την προσωπικότητα τόσο του ίδιου που το επιλέγει, όσο και του παραλήπτη; Καθώς το κρυστάλλινο lifestyle ενισχύεται, η Swarovski προσφέρει μια επιλεγμένη επιλογή κομματιών που θα τη λατρέψετε και θα φορέσετε κατά την διάρκεια των εορτών.

B2C BRAND VISUAL MONO STELLA PROD 1 SL GL 72DPI RGB

Στα απαραίτητα των γιορτών περιλαμβάνονται:

STELLA

Όπως το φως στο σκοτάδι, η ονειρεμένη και ξεχωριστή αυτή σειρά κοσμημάτων σε σχήμα αστεριού παίζει με τις αναλογίες αφήνοντας την εκτυφλωτικά όμορφη σφραγίδα της τόσο στους starlet, όσο και για στους λάτρεις των αστεριών.

CONSTELLA
Κρυστάλλινοι αστερισμοί τοποθετημένοι σε λεπτές μεταλλικές βάσεις και απρόσμενοι συνδυασμοί, τόσο ντελικάτοι, όσο και η αστερόσκονη της σειράς, φέρνουν το σύμπαν στην καθημερινότητα.

5596393

ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ

«Deck the Halls» λοιπόν κι εσείς με γιορτινές αναμνήσεις συντροφικότητας και χαράς από αστραφτερά κρεμαστά στολίδια και φιγούρες που φέρνουν μαγεία, σε κάθε συνδυασμό.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ SWAROVSKI

Συλλεκτικοί και αγαπημένοι χαρακτήρες όπως ο Kris Bear και ο Mo & Ricci μετατρέπονται με γλυκύτητα σε γιορτινές μορφές για το 2021, η κάθε μινιατούρα αποτελεί σύμβολο γιορτής, χαράς και γενικότερης ανόδου .

ASTROLOGIA

Μια μοναδική προσφορά γι’ αυτή τη σεζόν, η Swarovski κυκλοφορεί μια εξαιρετικά περιορισμένη σειρά που ονομάζεται Astrologia, με μόλις δέκα τεμάχια ανά κυκλοφορία. Το κρύσταλλο και το μέταλλο αντιμάχονται μεταξύ τους σ’ έναν απρόσμενο συνδυασμό σχεδίου και υφής, που αφήνουν έναν ηχηρό αντίκτυπο.

Με το πολυσχιδές της εορταστικό πρόγραμμα που παρουσιάζεται στις 15 Νοεμβρίου, η Swarovski αποδεικνύει στην πράξη, ότι η ζωή είναι πράγματι υπέροχη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.