ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποια βότανα αυξάνουν τη θρεπτική αξία των φαγητών

21:47 - 02 Ιαν 2022 | Trends
Τα βότανα xαρίζουν γεύση στα πιάτα, ενισχύοντας παράλληλα τη διατροφική τους αξία, καθώς είναι πλούσια σε φυτοχημικά, όπως πολυφαινόλες, φλαβονοειδή και τερπένια που έχουν μοναδικά οφέλη για τον οργανισμό.

Κάθε βότανο έχει διαφορετικά οφέλη και ενσωματώνοντάς το στη διατροφή σας θα κάνετε τις συνταγές πιο υγιεινές.

Διαβάστε περισσότερα στο penna.gr

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.