ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελληνική Οικογένεια: Μικρή, πικρή μου απάτη...

08:41 - 13 Ιαν 2022 | Trends
Ελληνική Οικογένεια: Μικρή, πικρή μου απάτη...
Τα στοιχεία για την απιστία των παντρεμένων ζευγαριών στην Ελλάδα που συγκέντρωσε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών επιβεβαιώνουν το παληό αξίωμα: Δεν αγαπάς δυό φορές τα ίδια πράγματα…

Λίγον καιρό αφότου κοπάσει το χαρμόσυνο τραγούδι του υμέναιου και ο ίμερος εξουθενωμένος παραχωρήσει τη θέση του στην έλξη της συνήθειας, οι επινοήσεις χάνονται, το παιχνίδι ατονεί και κανένας πια δεν περιμένει την έκπληξη.

Συμβιβάζεται πικρά κάποιος με τη σκέψη, ότι η ομορφιά, όπως ο Θεός, είναι ανέφικτη. Επιφυλάσσει για τον άνθρωπο την έκσταση, το πάθος, τον σπαραγμό και την απελπισία, αλλά, ποτέ τη σωτηρία. Το δράμα αυτό δεν έχει λύση.  

«Τα ζευγάρια ξεκινώντας την κοινή τους ζωή απολαμβάνουν αυθόρμητα το σεξ σχεδόν καθημερινά και ισχυρίζονται ότι αυτό θα κρατήσει για πολλά χρόνια. Διότι η ερωτική επαφή και η σεξουαλική ταύτιση είναι η ενέργεια που τροφοδοτεί δύο ανθρώπους να φτάσουν στον γάμο και την ευτυχία. Αυτό δυστυχώς διαρκεί πολύ λίγο», ο χειρουργός ουρολόγος ανδρολόγος Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, πρόεδρος του Ινστιτούτου.

Διαβάστε περισσότερα στο penna.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.